Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi iyice çıkmaza girdi, izleyiciler adeta ikiye bölündü!

Kadın dizisi iyice çıkmaza girdi, izleyiciler adeta ikiye bölündü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 2 sezondur devam etmekte olan Kadın dizisi, sezon finali yaparak yaz arası vermişti.

Dizinin 3. sezonunda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. En çok da 2. sezon finalindeki kazadan kimlerin sağ çıkacağı ile ilgili.. Genel tahmin Hatice’nin kazada öleceği Sarp, Bahar ve Arif’in kurtulacağı yönünde.

Kadın dizisinde merakla beklenen bir başka detay ise Bahar’ın bundan sonra kiminle yakınlaşacağı…

Sarp ile Bahar’ın yeniden bir araya gelmesini isteyen büyük bir kitle var… Bu kitle, Arif ile Sarp arasındaki bir ilişkiye karşı çıkıyor. Ayrıca Bahar’ın iki erkeğe de havuç uzatıyormuş gibi bir durum içinde bırakılmasını asla istemiyor.

Ancak daha az sayıdaki izleyici grubu var ki, bunlar da Bahar’ı en çok hak eden karakterin Arif olduğu düşüncesinde.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman’ın canlandırdığı bu 3 karakterin arasında yaşanacaklar dizinin gidişatını belirleyecek.

Kadın dizisinin youtube kanalında geçtiğimiz gün Sarp ile Bahar’ın sahnelerinin videosu verilmişti. İzleyicilerin büyük ilgisini çeken bu videoya çok sayıda olumlu yorum yapılmıştı.

Bugün ise Arif ile Bahar sahnelerinin videosu paylaşıldı. Dizideki Arifçiler bu paylaşımdan çok memnun kaldı.

Ancak, Sarpçılar ise eleştirilerde bulunmaktan geri durmadı.

“Diziye Arif için katlanıyorum” diye yazanlar da var, Arif’i sevmediğini söyleyenler de var.

Bir takipçi şöyle yazıyor: “ArBah’ın kavuşması olsun, yeter ikiliye oynamak, SarBah diye artık bir şey yok. O olmuş bitmiş, sıradan bir şey.Artık Sarp Pırıl’la olsun. Düşsün Bahar’ın yakasından. Arif ve Bahar evlensin güzel şeyler izleyelim.Takıntılı eski koca yüzünden iyice diziden soğuduk.”

Ancak farklı düşünenler de var. “Zerre yakışmıyorlar. Zaten aşk yok. Bahar’ın tek vurguladığı Arif çok iyi bir insansın, Arif üzerimde emeğin çok…” diye yazan bir izleyici yorumu da dikkat çekti.

Kadın dizisi izleyicileri adeta ikiye ayrılmış durumda.

Senaristler hangi yöne yönelse diğer gruptan büyük tepki alacak.

Bakalım bu mesele yeni sezonda nasıl tatlıya bağlanacak ve izleyici ekran başına gelmesi için ikna edilecek.