Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisi izleyiciden şamar yedi, sakız gibi uzatmanın sonu iyi olmadı!

Kadın dizisi izleyiciden şamar yedi, sakız gibi uzatmanın sonu iyi olmadı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisi 28. bölümü 8 Mayıs Salı günü saat 20.00’de Fox TV’de izleyici ile buluşacak.

Dizinin yeni bölümü öncesinde izleyicilerin isyanının devam ettiğine tanık oluyoruz. Sarp’ın hala Bahar ile çocukların yaşadığını öğrenmemiş olmasına izleyiciler kızıyor.

“Yeter artık, çok uzattınız”, “Bu ne sakız gibi uzuyor. Bahar ile birbirlerini görsünler artık” şeklindeki eleştiriler sosyal medyayı kaplamış durumda.

“Bu böyle uzar gider. Ta ki Arif ile Bahar evlenecek, Sarp o zaman ortaya çıkacak. Tipik Türk dizisi işte ama ben Arif’çiyim… Sarp da kimmiş, Bahar ile Arif birbirlerine daha çok yakışıyor” şeklindeki bir izleyici mesajı da dikkat çekti.

Hatta bir izleyici, “En iyisi biz gidip söyleyelim Sarp yaşıyor diye” yorumuyla gülümsetti.

“Güzel şeyleri uzatmaya başlarsanız izleyici kaybedersiniz” şeklindeki bir izleyici yorumu da dikkatlerden kaçmadı.

Fragmanı pek açıklayıcı bulmayan izleyiciler 28. bölüm öncesinde yeni fragmanları beklemeye başladı.

İşte 28. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alp’in Levent’e ulaşması sonucunda işler iyice karışır. Levent nasıl bir olayın içine düştüğüne anlam veremez ve korkmaya başlar. Şirin’in de Alp’e ulaşma çabaları yüzünden başı belaya girer. Münir, onu Hatice ve Enver’i öldürmekle tehdit etmektedir.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hatice ve Enver ise tüm olanlardan habersiz Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul etmesinin mutluluğu içindedir. Enver, Ceyda ve Peyami’nin düğününde giymesi için Bahar’a bir elbise diker. Ama Bahar’ın elbiseyi denemesi üzerine Enver, Ceyda ve Yeliz büyük bir şokla karşılaşacaktır. Arif’in ise Bahar’a olan duyguları her geçen gün daha da artmaktadır…