Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, izleyiciyi yine can evinden vuracak!

Kadın dizisi, izleyiciyi yine can evinden vuracak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da bu hafta yürekleri burkan bir başka sahneye şahit olacağız.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrolünde oynadığı Kadın dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne, Sarp ve çocukların kavuşma anları damgasını vurmuştu.

Ekrana başındaki herkesi ağlatan baba ve çocukların o anları, fazla uzun sürmedi. Çünkü Sarp, Nezir’in adamı tarafından farkedilmiş ve hastaneden ayrılması gerekmişti.

Yeni bölümde ise Sarp’ın Bahar’ı gördüğü anlar diziye damga vuracak. Muhtemelen bu sahnelerde ekran başındakilerin göz yaşını tutması hayli zor olacak. Yine duygu yoğunluğu yüksek sahnelerle gelecek dizi.

Şirin’in Bahar’a ilik vermesi için nasıl bir şantaj yaptığını henüz bilemediğimiz Sarp, Bahar’ı hastanede görmeye gidecek.

Kadın dizisi, izleyiciyi yine can evinden vuracak! 7

Yayınlanan 38. bölüm 2. tanıtımındaki sahne, yine göz yaşlarıyla izlenecek bir bölümün geldiğini gösterdi adeta. Ceyda’nın yoğun bakım odasındaki Bahar’ı Sarp’a gösterdiği o anlarda, Sarp, yıllar sonra Bahar’ı görmenin mutluluğunu yaşayacak.

Ancak tanıtımda Bahar uyuduğu için Sarp’ı göremiyor. Dizinin başka bir sahnesinde Bahar’ın, Sarp’ın yaşadığını öğrenip öğrenmediğini hep birlikte izleyeceğiz.

İşte 38. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar’ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir. /p