Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi resmen uzatmaları oynuyor!

Kadın dizisi resmen uzatmaları oynuyor!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ile Bennu Yıldırımlar’ın rol aldıkları Kadın dizisinin gidişatı, izleyenlerin pek de hoşuna gitmiyor.

Dizinin orjinalinin 11 bölüm olması ve yerli uyarlamasının daha sezon bitmeden 29. bölüme dayanmış olması, senarist için büyük bir zorluk aslında.

Konuyu uzatması ve uzatırken de sıkmaması gerekiyor ama çok zor! Sosyal medyada diziye bu konuda pek çok eleştiri geliyor. Dizinin ağır gitmeye başlaması, konuların bir türlü netlik kazanmaması, uzatmaya çalışmaktan doğuyor aslında.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde Kadın dizisindeki bu durumu bakın nasıl yorumluyor?

“İKİ AY SONRAYA BAKSAK

“Kadın” (FOX) dizisinin reytingleri hızlı hareket ediyor ama dizide tarifini veremeyeceğim bir ağırdan alma hali var. Bu sorun uyarlama dizilerde sıklıkla yaşanıyor. Ve izleyici üstesinden gelecek gibi değil…

Kadın dizisi resmen uzatmaları oynuyor! 7

Bir gün bir bölüm hızıyla akan diziyi izlemeye ara verip tekrar bakınmaya başlasak ana karakterlerin hâlâ buluşamadığını göreceğiz sanırım… Ha, hiçbir olağanüstülük olmadan diziyi bu denli takipte tutmak da başka bir illüzyon. Sanırım benim işin o tarafını kutlamam gerek!”

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN