Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi senaristlerine uyarı! Arif ve Bahar’ı bırak, Ceyda ile Raif’e bak!

Kadın dizisi senaristlerine uyarı! Arif ve Bahar’ı bırak, Ceyda ile Raif’e bak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Salı akşamlarının sevilen dizisi Kadın’da yeni bir aşk doğuyor… Hem de Bahar’ın yaşadığı aşklara nazaran izleyicinin çok daha sahip çıktığı ve çok daha ilgi çekici bulduğu bir aşk bu… Dizide Ceyda karakterine Gökçe Eyüboğlu hayat veriyor. Raif ise Sinan Helvacı tarafından canlandırılıyor.

Ceyda ve Raif’ten bahsediyoruz… Dizinin takipçileri “Arif ve Bahar’dan gına geldi. Yeter artık, biz Ceyda ve Raif aşkını görmez istiyoruz” yorumları sosyal medyayı kapladı.

Dizide hikayesi en çok merak edilen isim Ceyda… Raif ile olan yakınlaşması da onu son haftaların popüler karakteri yapmaya yetti. Şimdi izleyici Kadın dizisinin başına oturduğunda Ceyda ve Raif’e ne olacağını, Arif ve Bahar’a ne olacağından daha çok merak ediyor.

Bunun yansımalarını sosyal medyaya düşen yorumlarda bulabilirsiniz. Ceyda’nın sahneleri hem mutlu ediyor hem ağlatıyor.Yani içinde birçok duygu barındıran bir karakter.

Kadın dizisi senaristlerine uyarı! Arif ve Bahar'ı bırak, Ceyda ile Raif'e bak! 7

Satılmış’a sarılan Ceyda’nın izleyiciye verdiği duygu bambaşka… Raif ile Ceyda’yı ekranda daha çok görmek isteyen Kadın dizisi hayranları Bahar ve Arif aşkını ise o kadar da çok merak etmediklerini ifade ediyor.