Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma, izleyici Azra ile Cenk aşkına doyamadan final yapıyor!

Elimi Bırakma, izleyici Azra ile Cenk aşkına doyamadan final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz –24 Aralık Salı akşamı 59. bölümüyle birlikte ekrana veda edecek olan Elimi Bırakma dizisi 1,5 yıllık bir serüvenin de sonuna geldi. Alina Boz ve Alp Navruz’un başrollerinde yer aldığı dizinin finale gitmesi hayranlarının hala alışamadığı bir durum.

Azra ve Cenk’in mutluluğuna ve aşkına doymadan Elimi Bırakma’nın final yapmasını içine sindiremeyen hayranlar, “Bitmesin ne olur, biz daha AzCen’e doyamadık” diye yazdı. Birçok dizi hayranı da benzer şekilde düşünüyor.

Son bölümlerde Azra ve Cenk’in mutlu hallerini görmek isteyen Elimi Bırakma hayranları, şimdi Azra’nın ölmemesi ve dizinin de mutlu finalle sona ermesi isteğini sosyal medyadan belirtiyor.

Elimi Bırakma setinde çalışmalar tamamladı. Oyuncular son kez anılarda kalacak olan fotoğrafları çekti. Artık final bölümü bekleniyor.

Bir dizi hayranı, “Ağlayacağım ya sadece gözüme final yazısı kaçtı” diye yorumda bulundu.Final olmayacağını düşünenlerin hayalleri de suya düştü.

59. bölüm fragmanını eleştiren bir dizi hayranı ise “Hiç final fragmanı gibi değil, masalın devamının olması gerektiği çok belli, mucizelere inanın” ifadeleriyle hala umutlu olduklarını da belirtiyor.

Ancak Elimi Bırakma setinde artık herkes dağıldı ve dizinin devam etme ihtimali gibi bir durum da yok.