Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi şok eden bir sonla sezon finali yaptı! Enver ve Jülide öldü!

Kadın dizisi şok eden bir sonla sezon finali yaptı! Enver ve Jülide öldü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, 32. bölümüyle sezon finali yaparak ekrana yaz dönemi için ara verdi.

Uzun süredir Sarp ve Bahar’ın karşılaşmasının beklendiği dizide, ne yazık ki izleyenler umduklarını bulamadı.

Ancak Sarp ve Doruk’un daha önce dizinin 32. bölüm tanıtımına da yansıyan sahnesi, aynı zamanda sezon finalinin son sahnesi oldu.

Bahar’ın ailesine kendisiyle ilgili gerçekleri anlatmak için giden Sarp, yolda Arif’in arabasıyla hastaneye giderken kırmızı ışıkta yanında duran arabadaki Bahar’ı görmedi.

Herkesin heyecanla nefesini tuttuğu o anlarda, ne Sarp ne de Bahar birbirlerine bakmadı.

Ancak hastanenin bahçesinde Arif ile kalan Doruk, babasını gördüğünde tanıdı ve ona ‘Baba’ diye seslendi.

Final sahnesinden önce ise bir başka şok gelişme yaşandı.

Enver’i hastanedeki odasında kötü bir sürpriz bekliyordu.

Bahar, Hatice, Şirin ve Sarp’ın aynı anda hastaneye gelmelerinden kısa bir süre önce Suat’ın adamı Münir ortaya çıktı.

Kadın dizisi şok eden bir sonla sezon finali yaptı! Enver ve Jülide öldü! 7

Enver, Münir’in, Sarp’la birlikte konuştukları akşam kendilerini kovalayan ve elinde silah olan kişi olduğunu anladı.

Münir, Enver’e herşeyi anlatmak üzere olduğunu bildiklerini söyleyip ağzını ve burnunu tutarak nefessiz bıraktı.

Enver’in korkuyla açılan gözlerinin kapandığı görüldü. Büyük ihtimalle Enver öldü ve artık dizide olmayacak. Böylece usta oyuncu Şerif Erol da diziden çıkmış oluyor.

Tabii senarist yeni sezonda bir ters köşe yapmazsa! Bazı izleyicilerin tahminleri, bir süre soluksuz kalsa da Enver’in yaşayacağı ve muhtemelen beynine oksijen gitmediği için uyandığında bilinç kaybı yaşayacağı.

Bu tahmin doğru çıkar mı bilemiyoruz ancak dizinin müdavimleri, sosyal medyadan Enver’in ölme ihtimali nedeniyle sert yorumlar yapıyorlar. Senarist Hande Altaylı, bu durumu dikkate alır mı bilinmez! Belki de tahminlerdeki gibi hesabını yapmış olan senarist, yeni sezonda Enver’i öldürmeyecek ama konuşmasına da engel olacak bir arızayla devam ettirecek!

Bu izleyicilerin Enver’i gördüğü son sahneydi. Hemen arkasından taksiden inen Hatice ve Şirin’in telaşla koşarak hastaneye girdiğini gördük.

KADIN TÜM BÖLÜMLER VE SAHNELER İÇİN TIKLAYIN

Enver öldü ve haber mi aldılar? Yoksa Münir, Enver’i öldürecekken odaya biri girdi ve yapamadı mı henüz bilmiyoruz. Ancak tahminler Enver’in öldüğü yönünde.

Aynı anda Pırıl’ın çığlıkları arasında havuzda cansız bir şekilde yatan Jülide ekrana yansıdı. Oğlunun kendisini görmeye bile tahammül edemediği sözleri üzerine büyük şok yaşayan Jülide de diziden ayrılmış oldu.

Jülide’nin ölümü de intihar gibi görülse de Suat’ın bir parmağı olup olmadığını gelecek sezonda öğreneceğiz.

Kadın dizisi sezon finalinde pek çok soruyla birlikte bıraktı izleyicileri.

Tabi Enver’in başına gelenleri hiç beklemeyen izleyiciler, Bahar ve Sarp’ın da bu sezonda bir türlü karşılaşamamış olmasından dolayı hayal kırıklığı yaşadı!

Sosyal medyada yapılan yorumlarda “Enver dede ölürse bir daha diziyi izlemeyeceğim” şeklinde pek çok yorum olduğu görülüyor.

İzleyenlerin bir diğer isyanı da Bahar ve Sarp’ın karşılaşmamasına oldu ve “Bari final sahnesinde karşılaştırıp öyle bitirseydiniz, hiç oldu mu böyle, bu finali hiç sevmedim, tamamen hayal kırıklığı oldu” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Umutlar yeni sezona kalırken, Doruk ve Sarp’ın karşılaşmasından bir sonuç çıkacak mı, onu ancak gelecek sezon göreceğiz.