Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi soruyor ama izleyici zaten biliyor! Artık ümit yok!

Kadın dizisi soruyor ama izleyici zaten biliyor! Artık ümit yok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan ve Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ile Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları Kadın dizisinin bu akşam 29.bölümü ekrana gelecek.

Dizide geçtiğimiz haftanın final sahnesinde Şirin ve Sarp’ın karşılaşması ekrana gelmişti.

Sarp, Şirin’i Levent aracılığıyla yeniden görmek istedi. Evden çıkan Şirin’i Levent, Sarp’ın arabasının yanına götürdü. Şirin arabaya bindi ve sahne orada bitti.

Yeni bölüm için heyecan yaratmak isteyen senarist, ne yazık ki pek de başarılı olmuş görünmüyor!

Çünkü izleyici çoktan Şirin’in, Sarp’ın yaşadığını Bahar’a söylemeyeceğinden artık emin!

Yayınlanan 29. bölüm tanıtımında Şirin’in yine eski platonik hallerine döndüğü ve “Hoşgeldin Sevgilim” dediği görülüyor. Sarp’a hastalıklı bir şekilde aşık olan Şirin’in Bahar’a gerçeği söylemeyeceğini diziyi izleyen herkes artık anlıyor!

Dizinin instagram sayfasında Şirin ve Sarp’ın arabadaki anlarından bir fotoğraf paylaşılarak “Şirin Sarp’a gerçekleri anlatacak mı sizce?” sorusu soruluyor ama izleyici yorumlarıyla gayet net anlatmış: Söylemeyecek!

Dizinin takipçileri, artık bu konuda bir sürpriz olabileceği ihtimalini hiç vermiyor. Olsa olsa bu akşam yayınlanacak 29. bölümde Enver’in, Bahar’ın telefonunu götürdüğü Mahir’den Sarp’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra onun söyleyebileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Kadın dizisi soruyor ama izleyici zaten biliyor! Artık ümit yok! 7

Hatice, Şirin’i tehlikeye sokmamak için söylemeyecek. Levent de zaten Şirin’in başına bir şey gelmesinden korkuyor. Dolayısıyla ümitler Enver’e bağlandı. Daha önce kendisine gerçekleri anlatmadığı için Bahar’ın kendisine büyük bir tepki vermesiyle karşı karşıya kalan Enver, muhtemelen bu kez söyleyecek.

Tabii muhtemelen Enver’in Sarp’la ilgili olayı duyduğu o anlar, dizinin de final sahnesi olacak ve merakla bir sonraki bölümü bekleyeceğiz. Tabii Enver, Mahir’in söylediklerine inanır, bir yanlışlık olabileceğini düşünmez, olayın peşini bırakmayıp gerçeğe ulaşırsa.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Fakat görünen o ki kimsenin Şirin’den yana hiç bir umudu yok. Hatta bu sezon sonuna kadar Bahar’ın Sarp’ın yaşadığını öğreneceğine de inancı yok! Artık tahammülleri kalmayan izleyenler, sosyal medyada eleştiri yapmaya devam ediyorlar. Dizinin gidişatına bakılırsa durum aynen böyle olacak. Tabii senarist bir ters köşe yapmazsa!

İşte 29. bölüm tanıtımı: