Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi yeni sezonu için Bennu Yıldırımlar’dan müthiş bir tü’yo geldi!

Kadın dizisi yeni sezonu için Bennu Yıldırımlar’dan müthiş bir tü’yo geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox Tv ekranlarında, geçtiğimiz sezona damgasını vuran diziler arasında yer alan Kadın, yeni sezonda yeni sürprizlerle geliyor!

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman gibi isimlerin rol aldıkları dizi, son bölümüyle izleyiciyi büyük bir merakta bırakmıştı.

Enver’in ölüp ölmediği merak konusuyken, Sarp ve Doruk’un karşılaşmasıyla da yeni bir sürpriz yaşanabilir!

Dizide Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar’ın annesi rolündeki Bennu Yıldırımlar, Pegasus Havayolları’nın flypgs.com Magazine dergisiyle yaptığı röportajda, yeni sezonla ilgili çok önemli bir tü’yo verdi!

Aslında pek çok izleyicinin zaman zaman sosyal medyada da dillendirdiği bir Hatice karakteriyle ilgili gizem var.

Kızını bırakıp gitmesi, sonrasında onunla diyalog kurmaması, yeniden Bahar ile karşılaştığında anne şefkatini tam anlamıyla hissettirmemesi nedeniyle pek çok eleştiri aldı.

Bahar’ın hastalığında uzun süre onu yalnız bırakan Hatice, ilik için kocasının eski sevgilisine bile gitmeyi göze aldı ancak yine de izleyiciler Hatice’nin Bahar’ı, Şirin kadar sahiplenmemesine çok kızıyordu.

Karakterin soğuk duruşu, ekran başındakileri de pek çok kez kızdırmıştı.

Kadın dizisi yeni sezonu için Bennu Yıldırımlar'dan müthiş bir tü'yo geldi! 7

Bennu Yıldırımlar, verdiği röportajda, Hatice’nin asıl hikayesinin henüz bilinmediğine yönelik bir vurgu yapıyor.

Yıldırımlar’ın sözlerinden sonra, aslında henüz Hatice karakterinin geçmişinde tam olarak bilmediğimiz şeyler olduğu ortaya çıkıyor.

Ünlü oyuncu, dizinin muhteşem bir ekibin ürünü olduğunu, sette çok mutlu olduğunu belirterek bakın ne diyor:

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Oynadığımız dizinin orjinali 11 bölümdü aslında. Hatice karakterini, geçtiğimiz sezon 32 bölüm oynamaya çalıştım. Hatice’nin de sırları var, diğer karakterler gibi ortaya henüz çıkmamış. Yeri geldikçe öğrenip, neden böyle olduğunu kavrayıp, samimi bir şekilde oynamaya gayret ediyorum. Hatice’nin durumu zor; iki arada kalıp gerçek duygularının tam anlamıyla göz önüne seremeyişi beni de zorluyor. Her şeyi idare etmeye çalışırken de hatalar yapıyor. Ama nedenlerinin sağlam olduğunu düşünüyorum. Bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak. Ben de merak içindeyim doğrusu.”