Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde 80 bölüm kötülük galip geldi, iyilere sadece final kaldı!

Kadın dizisinde 80 bölüm kötülük galip geldi, iyilere sadece final kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon boyunca Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinden kimler geldi,kimler geçti… Dizinin başından itibaren Şirin’in kötülükleri bitmek bilmedi. Arada birçok kötülük yapan isim de vardı. Dizinin başından sonuna kadar neredeyse kötülerin kazandığı bir dünya izletildi.

81. bölüm final… Yani 4 Şubat Salı akşamı dizi son kez ekranda olacak. Dizinin başından sonuna kadar kötülük yapan Şirin, finalde kaybetti. Artık yaptıklarının bedelini ödeyecek. Peki başka neler yaşanacak? İşte finalden detaylar:

Kadın dizisinde 80 bölüm kötülük galip geldi, iyilere sadece final kaldı! 9

Enver’in Şirin’i ele vermesi üzerine Şirin yakalanır. Ama akıl sağlığı yerinde olmadığı düşünülerek akıl hastanesine yatırılır.

Raif’in Ceyda’ya evlenme teklifi etmesi üzerine Arif de Bahar’a evlenme teklifi eder ve bunun üzerine çifte düğün hazırlıkları başlar. Arif yıllardır âşık olduğu kadına sonunda kavuşmanın heyecanı içindedir.

Kadın dizisinde 80 bölüm kötülük galip geldi, iyilere sadece final kaldı! 10

Fazilet Aşçıoğlu’nun Bahar’a hediye ettiği kitap ile de her şey çok farklı bir boyuta taşınacaktır. Hayatında her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini fark eden Bahar’ın sonunda şans yüzüne gülmüştür.

Şirin Sarıkadı, yaptığı tüm kötülüklerin cezasını çekerken Bahar Çeşmeli ve ailesi ise bir ömür boyu mutlu yaşayacaktır.

Kadın dizisinde 80 bölüm kötülük galip geldi, iyilere sadece final kaldı! 11