Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar, sıradan hayatları ne kadar da güzel özetledi, farkettiniz mi?

Kadın dizisinde Bahar, sıradan hayatları ne kadar da güzel özetledi, farkettiniz mi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de 39. bölümü Salı akşamı ekrana gelen Kadın dizisindeki bir sahne, diziyi izleyenlerin yüreklerini burktu.

İlik nakli yapıldıktan sonra iyileşen Arif ve Ceyda ile eve dönen Bahar, arabada giderken öyle şeyler söyledi ki ekran başındaki izleyicilerin kalbini bir kez daha fethetti!

Yaşadığı zorlu hayat ve hastalığından sonra her şeye rağmen içi umutla dolan Bahar, günlük hayatın içinde pek çoğumuzun farkedemediği durumu çok güzel özetledi.

Sosyal medyada bu sahneyi izleyenler, Bahar’ın ne kadar haklı olduğu üzerine yorumlar yapmaya başladılar.

Reklamlarla insanlara empoze edilmeye çalışılan “Farklı ol, farklı olmak güzeldir” gibi sloganları çarpıcı bir şekilde ve anlamlı cümlelerle yorumlayan Bahar, aslında günlük hayatta farkında bile olmadığımız anların değerine dikkat çekti.

Kadın dizisinde Bahar, sıradan hayatları ne kadar da güzel özetledi, farkettiniz mi? 7

Otobüse binen, günlük hayatın koşuşturmasına dalan insanların, aslında bunun ne kadar değerli bir şey olduğunu anlamadıklarına, sıradan bir hayat yaşamanın ve sıradan insan olmanın aslında çok değerli bir şey olduğunu ve bunu farketmediğimizi anlattı Bahar.

Bahar’ın konuşmasındaki şu sözler dikkat çekiciydi:

“Böyle arabanın camından dışarı seyretmeyi, her şey bana o kadar güzel geliyor ki bana, o kadar mutluyum ki anlatamam size. Yeniden doğmuşum gibi. Hani reklamlarda hep diyorlar ya sen farklısın, farklı olmak güzeldir, farklı ol. Bence kalabalığın içinden her hangi biri olmak, sıradan olmak o kadar güzel ki… Çok güzel. Şükürler olsun…”

Hastalığı boyunca, sıradan her insanın yaptığı normal hayatı sürdüremeyen Bahar, sağlığına kavuştuğunda farkında bile olmadığımız hayatlarımızın ve sağlığın kıymetini bu sözlerle çok güzel vurguladı.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları: