Ana sayfa Dizi Haberleri Müjdeler olsun! İstanbullu Gelin dizisinden bomba haberi Adem verdi!

Müjdeler olsun! İstanbullu Gelin dizisinden bomba haberi Adem verdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in bu akşam 62. bölümü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan 2. tanıtımında herkesi çok şaşırtan bir sürpriz ortaya çıktı.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide, aile, Ülfet’in arsayı satın almak istemesiyle büyük şaşkınlık ve sonrasında da mutluluk yaşayacak.

Bu arada Garip, Esma’nın kalesi olan konağa gidip Adem ile bir konuşma yapacak. Adem’in ‘Konağı aldım ama savaşı kaybettim’ sözünden sonra Esma’nın konağa gelip masanın üstündeki anahtarı alması, ailenin konağa yeniden döndüğünün de büyük müjdesi oldu.

İzleyiciler de uzun süredir artık Boranlar’ın konağa dönmesini istediklerini söyleyerek hikayenin konaktaki halini özlediklerini sıkça belirtiyorlardı.

Müjdeler olsun! İstanbullu Gelin dizisinden bomba haberi Adem verdi! 7

Sonunda istenen oldu ve Boranlar İstanbul’da Ülfet’in evinden taşınıp yeniden konağa geçeceklerinin sinyalini verdiler.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Fikret, Sedef’ten aldığı bilgilerle sarsılmış, ne yapacağını kestirememektedir. Ülfet, sandıktaki bilgilerinin saçıldığından habersiz yoluna devam ederken, Süreyya ile en derin yarası üzerine yüzleşmek zorunda kalır. Fikret, eldeki bilgileri Faruk’la paylaşınca Ülfet için bambaşka bir dönemin başlayacağı netleşir. Adem’in vereceği karar ise Boranlar için büyük bir sürpriz olacaktır.