Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde bir tuhaf durum! Arif onu nasıl tanımaz?

Kadın dizisinde bir tuhaf durum! Arif onu nasıl tanımaz?

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinin 60. bölüm 2. tanıtımında Münir’in Sarp için ev aradığı ve gelip Arif’e sorduğu görülüyor.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünü oynadıkları dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Bahar, annesinin evinden ayrılıp kendi evine gelecek.

Bu sırada Sarp’ın da onlara yakın ayrı bir ev tutacağı ortaya çıkıyor.

Münir, ev arayışında Sarp’a yardım ederken Arif’in kahvesine gidip bir arkadaşı için ev aradığını söylüyor ve kiralık ev soruyor.

İşte bu sahneye izleyicinin itirazı var! Arif’in daha önce hastanede Münir’i gördüğünü bilen izleyenler, onu tanımıyor olmasına tepki veriyor sosyal medyadan.

Kadın dizisinde bir tuhaf durum! Arif onu nasıl tanımaz? 8

Arif’in böyle bir karşılaşmayı unutamayacağı hatırlatılıyor. Konuyu nasıl bağlayacaklar izleyip göreceğiz ancak dizinin sıkı takipçileri duruma itiraz etti.

Televizyongazetesi/Detay – Dizinin yeni bölümünde Bahar, çocukları ile birlikte annesinin evinden ayrılacak. Sarp ise yeni bir ev tutmak istiyor. Bunun için de Münir devreye giriyor.

Bahar ve çocuklara yakın olmak isteyen Sarp’ın isteği üzerine mahallede ev arayan Münir, Arif’e kiralık ev soruyor.

Arif, Sarp için ev arandığını bilmeden Bahar’ın evine bakıyor. Tanıtımdaki bu görüntüler Arif’in Bahar’ı evden çıkarmak istediği düşüncesine yol açtı. Ancak o evi tutmak isteyen kişinin Sarp olduğunu öğrenince ne yapacak?

Bunu dizinin yeni bölümünde göreceğiz ama bir başka gelişme de Şirin cephesinde yaşanacak.

Kadın dizisinde bir tuhaf durum! Arif onu nasıl tanımaz? 9

Bahar ve çocukların evlerine döneceğini öğrenen Şirin, annesine Sarp’ın da gidip gitmeyeceğini soruyor.

Hatice, bu soru üzerine kızının Sarp saplantısına geri döndüğünü farkedip Enver ile paylaşıyor.

Hatice ve Enver, bu durumun ailelerini dağıtacağını farkedip bunu önleme yolları arayacaklar.

İşte Kadın 60. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emre’nin Şirin’in umurunda olmadığını öğrenen İdil, elindeki tek kozu da kaybettiğini düşünmektedir. Şirin’den ihtiyacı olan parayı almak için başka yollara başvurur. Şirin ise Ceyda’nın oğlunun Emre’den olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Ceyda’nın yanında alır. Şirin’in bunu nereden öğrendiğini anlayamayan ve darmadağın olan Ceyda’nın bu durum karşısında suçlayacağı tek bir isim vardır: Bahar.

Ceyda’dan Bahar ve Sarp’ın aynı evde yaşadığını öğrenen Arif, sinirlerine hakim olamaz. Bu kez Bahar’ı asla affetmemekte de kararlıdır. Her şeyi Bahar ile açık açık konuştuğu zaman ise Bahar’dan şok bir cevap alacaktır. Artık bir karar vermek zorunda kalan Bahar, onu çok seven ve her şeye rağmen yanında olan Arif’i mi, yoksa yıllardır hasretini çektiği ve öldü sandığı çocuklarının babasını mı seçecektir?