Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde bizi sinir ediyor ama hepimizi üzdü! Berşan’ı oynayan Sahra Şaş kimdir?

Kadın dizisinde bizi sinir ediyor ama hepimizi üzdü! Berşan’ı oynayan Sahra Şaş kimdir?

tarafından zk zk

blank
Her ne kadar sinir eden bir karakter de olsa, yaşadığı iç çatışmalarını gözler önüne seren Berşan, Bahar’a kötülük yaptığını itiraf ederek hatalarını kabullendi. Ekran başında diziyi izleyenlerin de içini bir nebze olsun ısıtmayı başardı.

Sonraki bölümlerde Berşan değişir mi bilinmez ancak Sahra Şaş, oyunculuğuyla dizinin dikkat çeken isimlerinden bir tanesi.

Son olarak Çoban Yıldızı dizisinde karşımıza çıkan Sahra Şaş’ı izleyici de merak ediyor. Peki kimdir Sahra Şaş? Onu daha önce hangi projelerde gördük?

1994 senesinde güzel şehir İstanbul’da dünyaya gözlerini açan oyuncu, 2013 senesinde kamera karşısına çıkmıştır. Oyunculuk konusunda eğitim alan güzel oyuncu, daha önce de pek şok iddialı yapımda yer almıştır. Aşkın Dili Yok, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Adını Kalbime Yazdım adlı yapımlarda yer alan güzel oyuncu Çoban Yıldızı adlı dizide baş rolde oynamıştır.

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 1.65 boyunda, 54 kg ağırlığındadır. Kahverengi göz rengine sahip güzel oyuncu Akrep burcudur. Oyunculuk eğitimini nereden aldığını bilmediğimiz Sahra Şaş’ın Kürt kökenli olmasından dolayı iyi derecede Kürtçe’de bilmektedir.