Ana sayfa Foto Galeri Kadın dizisinde gözden kaçan o ayrıntı ne? Gerçekte olabilir mi?

Kadın dizisinde gözden kaçan o ayrıntı ne? Gerçekte olabilir mi?

tarafından zk zk

Kadın dizisinde gözden kaçan o ayrıntı ne? Gerçekte olabilir mi? 7

Sarp, Pırıl’ın bir şeyler karıştırdığından şüphelenirken nasıl inandı bu duruma diye düşünebilirsiniz ama belki çaresizlik içinde kalakaldı. Ailesinin öldüğüne bir şekilde inandı diyelim.

Fakat mesele şu ki, ölmemiş insanlar adına mezar açılabiliyor mu? Mezar taşı yazdırılıp kayıtlara geçirilebiliyor mu? Ölüm kağıdı veya başka bir prosedür yok mudur? Canı her isteyen bir başkası adına gidip mezar yeri alıp ölmüş gibi taşını da koyabiliyor mu?

İşte sosyal medyada pek çok izleyici bu durumu sorgulamaya başladı. Hatta, Pırıl’ın işleri prosedüre uydurmak için başka birilerini Sarp, Bahar ve Doruk’muş gibi gömdürdüğü de dile getiriliyor ama gerçek hayatta bu mümkün olabilir mi?

“Dizi bu” deyip geçtiğimiz pek çok konu gibi bu durum da açıkçası şu anda havada duruyor… Senaristlerin sıkıştıkça sığındıkları bir durum bu.

Ölmemiş kişilerin öldüğüne birileri inandırmak için mezar yerini senaryoya eklemek. Gerçek hayatta olması pek mümkün olmayan bir durum gibi duruyor! Sosyal medyada da konu üzerine pek çok yorum yapılıyor doğal olarak.