Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin bir sırrı ortaya çıktı!

Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin bir sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Fox TV ekranında Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat veriyor. Dizinin 3. sezonu yayında ve büyük ilgi görmeye de devam ediyor. Bennu Yıldırımlar ile Caner Cindoruk’un ayrılmasının ardından dizide tek başrol olarak kalan Özge Özpirinçci,dizide saçlarıyla ilgili bir detayı anlattı.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuşan Özpirinçci, saçlarındaki beyazlıkları kapatma ihtiyacı duymamasını doğallık ile ilgi değil de ruh haliyle ilgili olduğunu söyledi.

Özpirinçci, Kadın dizisinin ilk iki sezonunda saçlarını boyatmasının istendiğini belirterek, 3. sezonda bunu kabul etmediğini ve farklı bir yol denediğini belirtiyor.

Özpirinçci, “İki sezon, dizide saçlarımı boyamamı istediler ve boyadım. Bu sene spreyle beyazları kapatabileceğimi fark ettim, böyle bıraktım. Saçlarımın belli bir noktada beyazlaması, ‘101 Dalmaçyalı’nın kötü kalpli kadını ‘Cruella de Vil’i de anımsattı bana. Cool göründüğünü hissediyorum. Aynaya bakınca kendimi güzel görüyorum” diye konuştu.