Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Şirin karakterine birisi haddini bildirsin artık!

Kadın dizisinde Şirin karakterine birisi haddini bildirsin artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 3. sezonuyla yayınlanmakta olan Kadın dizisinde, Seray Kaya’nın canlandırdığı Şirin karakterinin yaptıkları bitmek bilmiyor.

Şirin, her ne hikmet ise her yaptığı olaydan sıyrılıyor. Hiç zarar görmüyor, sonrasında da hemen aileye kabul ediliyor.Yaramazlıkları ne kadar can yakarsa yaksın, herkes onu böyle kabul etmiş ve ceza da vermiyor. İşte bu durum gerçek hayattan kopuk bir durum… Şirin’in onca olayın sorumlusu olmasına rağmen hepsinden tereyağından kıl çeker gibi kurtulması izleyicileri deli ediyor.

67.bölümde Sarp’ın öldüğü bölümde, Şirin hem ondan hem de ablasından özür dilemişti. Ancak Sarp’ın ilacının akışını da engelleyerek onun komaya girmesine sebep olmuş ve ölümüne davetiye hazırlamıştı. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Şirin, bu durumu dizinin 14 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 78. bölümünde eve hırsız girince ağzından kaçırdı. Tam da o anda kapıda olan Arif de bu sözleri duydu.Şirin, Arif’in hiçbir şeyi kanıtlayamayacağını söylerken kendinden emindi ama Arif, konuşmaların ses kaydını almıştı. Peki şimdi ne olacak?Şirin, eniştesini ördürdüğü itirafı sonrasında bir zarar görecek mi? Yoksa bu da arada kaynayıp gidecek mi?

Kadın dizisi izleyicileri artık Şirin’in her yaptığının yanına kar kalması durumundan sıkıldı. Yenilik istiyorlar ve Şirin’in de belasını bulmasını bekliyorlar. Bakalım neler olacak? İşte 78.bölüm 2. fragmanı: