Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Çukur, Ne Yasak Elma! Bir Vuslat dizisi kadar olamadılar!

Ne Çukur, Ne Yasak Elma! Bir Vuslat dizisi kadar olamadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vuslat dizisi TRT1 ekranında yolculuğuna devam ediyor. 6 Ocak Pazartesi akşamı diğer dizilerin yeni bölümleri yoktu ama Vuslat hayranlarını üzmedi ve 35.bölümü ile yine mest etti. Ekranda ne Çukur, ne Yasak Elma ne de Zalim İstanbul’un yeni bölümü vardı… Sefirin Kızı da hayranlarını üzdü.Ancak bir tek Vuslat yeni bölümü ile Ocak ayının ilk Pazartesi günü ekrandaydı.

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı Vuslat, 13 Ocak Pazartesi akşamı 36. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısında olacak. Yeni sırlar ve yeni gelişmeler yaşanacak. Neler olacağını videodaki fragmanda bulabilirsiniz. Haberimizde Vuslat hayranlarının diziye yönelik değerlendirmelerini de bulabilirsiniz.

Vuslat’ı en başından bu yana izleyenler,sosyal medyada her fırsatta yapımı övüyor.

“Ne güzel dizi Vuslat, hiç değişme ve hiç bitme” diyen izleyiciler, sırlarla ve olaylarla dolu yapımı ‘beyin yakan dizi’ olarak da yorumluyor.

Bir dizi hayranı, “Ben hayatımda hiç bu kadar mükemmel dizi görmedim böyle devam Vuslat…” diyerek güvenoyu verdi.

Kadir Doğulu’nun Aziz karakteri ile karizmasını sergilediği yapımda olayların biraz daha hızlanmasını isteyen izleyiciler, özellikle de Feride ile Aziz’in evlenmesini bekliyor.”Evlenerek sırlarla ve sıkıntılarla birlikte savaşsınlar”diye yorumda bulunan bir Vuslat hayranı, senaryonun artık farklı yönlere doğru açılım yapması gerektiğine vurgu yaptı.

Vuslat izleyicileri gerçek aşkın izlerini de dizide görmek için sabırsız olduklarına değindi.