Ana sayfa Sosyal Medya Atiye ile çıkış yapan Melisa Şenolsun’un hiç bilinmeyen özelliği!

Atiye ile çıkış yapan Melisa Şenolsun’un hiç bilinmeyen özelliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Elle dergisinin 2020 yılı ilk kapağında yer aldı. Atiye dizisinde Cansu olarak izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile büyük takdir kazanmıştı.

“Özgür Kız” teması ile yapılan çekimlerden bir birinden farklı pozlar veren, birçok değişik kıyafet giyen ve aksesuar taşıyan oyuncu, çekimlerde bir hayli rahattı.

Melisa Şenolsun, özel çekimlerin perde arkasının videosunu instagram hesabından yayınladı. Güzelliği ile hayranlarını yine mest eden Şenolsun, içinden enerji fışkıran halleri ile dikkat çekti.

 

Dergide yer alan röportajında şöhret konusundaki fikirlerini anlatan oyuncu, “Başından beri hedefim şöhret olmadığı için buna takılmadım. Tabii ki ünlendikçe günlük hayatım kısıtlanmalara doğru gidiyor ama ben yine de kısıtlanmayacağım yerlere gidip özgürce yaşamaya çalışıyorum” diye belirtti.

Estetik müdahalenin olmadığı doğal güzellikleri sevdiğini dile getiren oyuncu, “Kendinizi güzel buluyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Kendimi aynada gördüğüm için yorumlayamıyorum. Siz cevap verin bu soruya. Ben doğal olanı, kusurlu güzellikleri, estetik müdahaleye maruz kalmayan görüntüleri seviyorum. Mesela yüzünü çil basan insanlar, yamuk bir burun ya da cilt lekeleriyle dikkat çeken Winnie Harlow gibi yüzler çok hoşuma gidiyor.”

Hiç bilinmeyen bir özelliği sorulan oyuncu, farkında olmadan şarkı söylediğini belirtti ve bunun da detayını şöyle anlattı:  “Beynim çok dolu olduğunda, yorgunluktan öldüğümde farkında olmadan şarkı söylüyorum. Sanırım beynimdekileri susturmak için bilinçaltımın bulduğu bir yöntem.”