Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki bu gizem nedir? Tehlikeli olan ne, kimse anlayamadı!

Kadın dizisindeki bu gizem nedir? Tehlikeli olan ne, kimse anlayamadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox’un Kadın dizisi, Salı akşamları en çok izlenen dizi olarak reytinglerde zirveyi kimseye bırakmıyor.

Hikayesiyle, oyunculuklarıyla çok konuşulan dizide her şey güzel de son bölümlerde Sarp’ın Alp olarak ortaya çıkmasına kimse anlam verememiş, kafalarda pek çok soru oluşmuştu.

Dün akşam yayınlanan 20. bölümde işler iyice sarpa sardı. Sarp’ın annesi Jülide, karısı Pırıl ve Pırıl’ın babası Suat ne işler karıştırıyor bir türlü anlaşılamadı.

Özellikle yeni bölümde Pırıl ve babası arasında geçen konuşmalar, iyice kafaları karıştırdı! Sarp’ın sahilde gördüğü adamın kendisini tanıması ve ‘Sarp’ diye seslenmesinden de inanılmaz bir rahatsızlık duydu. Sonradan olayın rengi anlaşıldı gerçi. Pırıl’ın babası Sarp’ı korkutmak, İstanbul’dan kaçırmak için böyle bir oyun oynamış ve Sarp hiç beklenmeyen bir tepki vererek ‘Ben Sarp değilim’ diyerek koşarak uzaklaşmıştı. Sarp neden Alp olmayı tercih etti? Onu zorlayan şey neydi? Adını niye değiştirdi ve Sarp olduğunun bilinmesinden bu kadar korkuluyor, gerçekten kimse bir şey anlamadı.

Kadın dizisindeki bu gizem nedir? Tehlikeli olan ne, kimse anlayamadı! 7

Tüm bunların üzerine Bahar ve çocuklarının yaşadığını Sarp’a söylemek isteyen Pırıl’a babası engel oldu. Pırıl’a bunun çok tehlikeli olduğunu, herkesin yanacağını söyledi. İşte bu sözler de diziyi izleyenlerin anlam veremediği bir başka açıklamaydı. Tehlikeli olan ne? Sarp, Pırıl veya babası ne yaptı ki Amerika’da kalmak zorundaydılar ve Türkiye’ye gelince gizleniyorlar? Pırıl, İstanbul’da çok korktuğunu, evden dışarı çıkamadığını söyledi bir sahnede Sarp’a. Kimse bir şey anlamadı tabii bu durumdan. Olay bir şekilde ortaya çıkacak ama sosyal medyada konuyla ilgili yorumlar yapılmaya başlandı. Herkes bir tahmin yürütmeye çalışıyor ama kimse işin içinden çıkamıyor!

Sarp’ın yıllarca ülkeye dönmeyip çocuklarını ve Bahar’ı aramamasındaki tek nedenin hafıza kaybı olmadığı da anlaşıldı. Ayrıca Sarp ve Pırıl’ın konuşmasından da anlaşıldı ki Pırıl’ın da her ne olduysa bir dahili yok olayda. Hatta Sarp’a Bahar ve çocukları anlatmaya bile yeltendi, saklamak istemedi ama sorun her ne ise, ailesini korumaya çalışıyor. Bakalım altından nasıl bir sır çıkacak!

İşte dizideki bu gizemle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar: