Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinden ayrılıp Benim Adım Melek’e geçmekle çok doğru yaptı!

Kadın dizisinden ayrılıp Benim Adım Melek’e geçmekle çok doğru yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Doktor Jale karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ece Özdikici, 2019-2020 sezonunun başında önemli bir karar alarak diziye veda etti. Kadın’ın 2. sezonunda zaten sahneleri iyice azalan oyuncunun neden ayrıldığı ise bir süre sonra ortaya çıkmıştı.

TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisine geçiş yapan Ece Özdikici, çok doğru bir karar verdi. Kadın dizisi Şubat ayında final yaparak veda etti ve Jale karakteri de 3. sezonda bir başka oyuncu tarafından canlandırıldı.

Ece Özdikici ise Benim Adım Melek dizisiyle ekranda kalmaya ve daha fazla süre rol almayı başardı. Funda Yıldırım karakteri, dizinin etkili karakterlerinden birisi oldu. Başarılı performansı ile dizinin 28 bölüm süren ilk sezonunda dikkat çeken Ece Özdikici, yaz günlerini ise stres atarak değerlendiriyor.

Benim Adım Melek dizisinin 2. sezonu öncesinde ünlü oyuncu, Bodrum’da görüntülendi. Karantina döneminde kilo almadığını fit haliyle gösteren Ece Özdikici, serin sularda yüzerek rahatladı.

Kadın dizisinden ayrılıp Benim Adım Melek'e geçmekle çok doğru yaptı! 7