Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisini yazanlara helal olsun! İşte budur!

Kadın dizisini yazanlara helal olsun! İşte budur!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisi, her bölümüyle heyecanı yüksekte tutmayı başaran bir dizi.

Sezon başından beri ilgiyi hiç kaybetmeyen ve sürekli büyüten Kadın, ekranların tahmini en zor dizilerinden biri olmayı da başarıyor neredeyse.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya’nın rol aldıkları ve dün akşam 24. bölümü ekrana gelen dizide, Şirin’in Sarp’ı gördükten sonra yaşadıkları, ekran başında diziyi izleyenlerin içini eritti adeta. Bahar’a yaptıklarından sonra birinin bu kıza haddini bildirmesini bekleyen izleyenler, bu kişinin Sarp olabileceğini asla düşünmemişti.

Sarp’ın Şirin’i gördükten sonra bir anda içindeki tüm duyguların boşalıp artık öfkeden delirmiş bir halde Bahar ve çocuklara ne olduğunu öğrenme isteğinin çıkması, Şirin’e söyledikleri ve davranışları, Sarp konusunda herkesi çok şaşırtan bir gelişme oldu.

Kadın dizisini yazanlara helal olsun! İşte budur! 7

“Bu hayatta en iğrendiğim kişi sensin. Sen neden yaşıyorsun” sözlerini duyan ve mezarlıkta Sarp’ın elinden zor kurtulan Şirin, adeta cin çarpmışa döndü. Sonrasında Pırıl’ın babasının durumu öğrenmesiyle Şirin’i takip ettirmesi, dizinin başından beri Şirin’in oyunlarından entrikalarından sıkılanlara adeta ‘oh olsun’ dedirtti.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Anlaşılan Kadın’da yeni bir dönem başlıyor. Şirin şimdi gerçeği de söylese kimseyi inandıramayacak halde. Üstelik gittikçe aklını da yitirmeye başlıyor. Sosyal medyada diziyi takip edenlerin yorumlarına bakınca, tahmin yürütmekte de çok zorlandıkları görülüyor. Özellikle dün akşam diziden hemen sonra yayınlanan 25. bölüm fragmanında Sarp’ın Pırıl’ı Amerika’ya gönderip kendisinin burada kalma kararından sonra pek çok taş yerinden oynayacak gibi duruyor!

Şirin’in iliğinin Bahar’a uyması ile ilgili ise yeni gelişmeler yaşanacak görünen o ki. Bahar inadından vazgeçmese de Şirin onu bir şekilde kendi çıkarları için ikna edecek gibi görünüyor. Malum, korku dağları deler!

Ancak yapılan tüm tahminleri ters düz edecek bambaşka gelişmelerle de buluşabiliriz. Zira Kadın dizisinin senaristleri her hafta izleyiciye ekran başında değişik sürprizler yaratmayı iyi başarıyorlar. Dizi, ivme kaybetmeden sezon sonuna kadar gidecek gibi görünüyor. Pek çok dizinin sezon boyunca diri tutamadığı heyecanı, Kadın dizisi yakalamayı başarıyor. Bu da aslında her hafta zorlu bir sınav veren dizinin yüz akı. Kadın, görünen o ki bu sezona en başarılı başlayan ve bu başarıyı da zirveye taşıyarak sezon sonuna kadar da bu şekilde götürecek nadir işlerinden birisi.

İşte Kadın 25. bölüm tanıtımı: