Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin hassasiyet beklediği konu ortaya çıktı

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin hassasiyet beklediği konu ortaya çıktı

tarafından ker_def
Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin hiç hoşlanmadığı durum!

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve müthiş hikayesi ile her hafta izleyicilere keyifli anlar yaşatan Kadın dizisinde Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci, adeta kendini aştı.

Bu dizideki oyunculuğu ile kariyerinin zirvesine çıkan oyuncu, yaz aylarının yaklaşması nedeniyle bir tedirginlik içinde…

Zira ünlü oyuncu yaz tatillerinde magazinciler ile sürekli karşılaşan bir isim ve hiç istemediği sahnelerin yeniden yaşanacak olması onu rahatsız ediyor.

Gözde oyuncu Özge Özpirinççi, yaz ayları için hazırlık yaptığını söyledi.

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin hassasiyet beklediği konu ortaya çıktı 7

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Milliyet’ten Emrah Akçaay’ın haberine göre yaz aylarında ünlü isimlerin korkusu haline gelen bikinili görüntülenme hakkında konuşan Özge Özpirinçci, “Benim bikini korkum yok, olmadı da. Siz de her yaz bol bol çekiyorsunuz. Tek sıkıntı suyun içinde görüntülenmek istemiyorum, o da rahat hareket edemediğimiz için” dedi.

Magazincilere bikinili görüntülenmekten çekinmeyen Özge Özpirinçci, denizde görüntülendiği zaman ise tedirginlik yaşıyor. Umarız magazinci arkadaşlar başarılı oyuncunun bu hassasiyetini dikkate alıp denize girdiği zaman çekim yapmamayı tercih ederler.