Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu, aslında çok şanslı bir oyuncu!

Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu, aslında çok şanslı bir oyuncu!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi, sezonun en çok konuşulan ve her hafta zirvede yer alan dizisi oldu.

Bahar ve Sarp karakterleri kadar, dizinin diğer karakterleri de hep çok konuşuldu ve gündemde kaldı.

Dizide en çok dikkat çeken isimlerden birisi de Ceyda karakteri oldu.

Gökçe Eyüboğlu, bir pavyon şarkıcısını canlandırdığı rolüyle büyük takdir topladı. Eyüboğlu, yaptığı bir röportajda dizideki rolüne nasıl hazırlandığını anlatırken aynı zamanda Ceyda gibi farklı bir karakteri oynadığı için de çok şanslı olduğunu ifade etti.

Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu, aslında çok şanslı bir oyuncu! 7

Gökçe Eyüboğlu, Ceyda’yı şöyle anlatıyor:

“Ceyda 18 yaşında evinden kaçıp İstanbul’a gelen bir kız.. 6 yaşında bir oğlu var, annesinde. Ceyda’ya yollu gözüyle baktıkları için çocuğu yollamıyorlar. Ceyda da kazandığı bütün parayı ona yolluyor. Duvarları var ve o duvarın dışındakilere karşı kaba, sert , gıcık. Ama o duvarın içine aldıklarının yanında aşırı duygusal hassas kimi zaman çocuk gibi.”

Kadın dizisindeki Ceyda rolü kendisine gelince, karakteri anlamak ve role kendisini hazırlamak için neler yaptığını da şöyle anlatmış Gökçe Eyüboğlu:

“Ben çok ciddiye aldım Ceyda’yı. Bir oyuncu olarak böyle bir karakteri oynama fırsatı bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Şükürler olsun. Tarlabaşı’nda gezdim. Başka bir yerde bir hayat kadınıyla sohbet etme fırsatım oldu. Orada gördüklerimi bire bir canlandırmadım; taklit etmedim belki ama bu gerçeklikte benim gerçeğimden nasıl bir karakter çıkar diye kafa yordum.”