Ana sayfa Dizi Haberleri O nasıl bir sahneydi öyle? İstanbullu Gelin’deki o sahne, darmadağın etti!

O nasıl bir sahneydi öyle? İstanbullu Gelin’deki o sahne, darmadağın etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
İstanbullu Gelin’in Cuma akşamı sezon finali yaptığı 53. bölüme damga vuran bir sahne, izleyenlerden de büyük övgü aldı.

Adem’in, tam düzelmeye başladığı bir sırada, annesinin intiharıyla yeniden intikam planlarına geri dönmesi, izleyenleri de şok etmişti.

Boranjet firmasına ait uçağa Gözde ile işbirliği yaparak uyuşturucu yerleştirten Adem’in planı Boranlar’ı felakete sürükledi.

Tam da onun istediği gibi Boranlar darmaduman oldu, konak ellerinden çıktı, her şey satıldı, beş parasız kaldılar!

Ancak Adem’in hiç hesap etmediği başka bir durum vardı ortada.

Dilara’nın hamile olmasının haberini alan Adem, bir kaç dakika sonra yaşayacağı büyük bir şokla, asıl kaybedenin kendisini olduğunu anlayacaktı.

İpek’in ısrarlı takibi sonucunda, Adem ve Gözde’nin buluşması, her şeyi ortaya koyuyordu.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Faruk, hiç aklına gelmese de Adem’in kendilerine tuzak kurduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Adem, tam da baba olacağının müjdesini aldığı anda Faruk’un ziyaretiyle şaşırdı.

O nasıl bir sahneydi öyle? İstanbullu Gelin'deki o sahne, darmadağın etti! 7

Ancak onu daha da şaşırtan şey, Faruk’un sözleri oldu.

Faruk, bağırıp çağırmadan, tane tane ama Adem’in asla unutmayacağı bir konuşma yaptı. Adem, hayatının en büyük hatasını yaptığını, aslında konağı almak, Boranlar’ı mahvetmeyi kazanmak olarak görse de bir aile olmayı nasıl kaçırdığını gördü.

Üstelik, olayları duyan Dilara da onu terketti.

Dizide Adem ve Faruk arasında geçen konuşma, sosyal medyada da büyük yankı buldu. İzleyen herkesin içine işleyen Faruk’un sözlerine övgüler yağdı.

Faruk’un “Ne yaşadın da içindeki öfken nefretin bitmiyor be oğlum!Sen eline neyi teslim ettiğimi bilmiyorsun ki , neyi kaybettiğini de bilesin..” sözleri, Adem’in yüreğine bir ok gibi saplandı. İzleyenler de bu sözlere yorum üstüne yorum yapmaya devam ediyorlar.

Gerçekten herkesi çok şaşırtan bir sezon finaliyle ara veren İstanbullu Gelin’deki bu sahne de unutulmaz sahnelerden biri oldu.

İşte bu sahneye gelen bazı mesajları sizler için derledik:

–Adem ‘i öyle bir yerden yere vurdun ki Faruk Boran! Bağırmadan tane tane ezdin , helal be!!! Ulan Adem sen ne anlarsın aile olmaktan? Her şeyini kaybeden sensin iyi oldu sana !!!

-Bu diziye söyleyecek söz bulamıyorum. Entirikasiyla dramiyla mutluluğuyla herşey dozunda. Senaristlerini ayakta alkışlıyorum. Oyuncuları zaten muhtesemler. Emeği geçen herkese teşekkürler…

-Adem senin yatacak yerin yok psikolog bizi tedavi etti seni bir edemedi be dilara anne olacağına sevindi kursağında kaldı bu kız ne zaman mutlu olacak ya

-Adem yaptıklarının karşılığında yıkılmış, mahvolmuş, yalvarıp yakaran, aman dilenen insanlar görmeyi bekledi. Faruk yaptıklarını yüzüne vururken bile kalitesinden ödün vermedi, Adem ise hala sığınacak bir bahane arayışındaydı. Beklediğim sahne ve konuşma gerçekleşti, tatmin etti beni. Çünkü silahların ya da yumrukları konuşmasını istemezdim bu yüzleşmede. Adem tam aileni tamamlamayı planlarken yine yalnız kalan sen oldun, Faruk ise ailesini yine kanatları altında topladı.

-Ne güzel konuştu Faruk Boran bağırıp çağırmadan sakin sakin yaktı Ademi

-İnsan nefretle yetişmiş bir ailede büyünce öyle hemen sevgi tohumları yeşermiyor içinde bunuda adem çok iyi sergiliyor zaten.

-Burada Faruk çok güzel konuştu be ben bile utandım Adem’in yerine valla… Bu arada ikisinin de performansı çok iyiydi bu sahnede Faruk’un Adem üzerinde yaşadığı hayal kırıklığını, Adem’in ise her ne kadar belli etmek istemese de yaşadığı pişmanlığı çok çok güzel yansıtmış her iki oyuncu da. Emeklerine sağlık

İşte Adem ve Faruk’un sezon finaline damgasını vuran o sahnesi: