Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu evde eşine kafayı yedirtiyor!

Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu evde eşine kafayı yedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Ceyda karakterine hayat veren Gökçe Eyüboğlu, 3. sezona çok etkili bir oyunculuk performansıyla dönüş yaptı.

Ünlü oyuncu evli ve eşi de inşaat mühendisi.Farklı iş hayatları içinde olmanın kendisi için önemli olduğuna değinen Eyüboğlu, “Ben farklı hayatlarımız olmasından çok mutluyum. Çünkü ikimizin de eve döndüğünde birbirimize anlatacak farklı hikayeleri oluyor. Bu benim tercihim tabii ki” diye konuştu.

Hayatta büyük planlar yapmadığına vurgu yapan oyuncu, “Çok büyük sözler söylemeyi tercih etmiyorum. Kimsenin başına gelmeyen bir şey ile ilgili büyük konuşmaya hakkı olmadığını düşünüyorum” dedi.

Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu evde eşine kafayı yedirtiyor! 7

Eşi ile evde bazen komik durumlar yaşadıklarına değinen Gökçe Eyüboğlu, Kadın dizisindeki rolüne ezber yaparak hazırlandığını ve evde eşinin de bu süreçte kendisine yardımcı olduğuna vurgu yaptı.

Eyüboğlu,”Ben ezber yaparken onu kullanıyorum. Evde çok fazla replikleri tekrar eden bir oyuncuyum, doğallaşsın diye. Biraz kafayı yedirtiyorum eşime” dedi.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz.