Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin ömrü tükendi mi? İzleyici artık çok sıkıldı!

Kadın dizisinin ömrü tükendi mi? İzleyici artık çok sıkıldı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin baş rollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un rol aldığı MF Yapım imzalı ‘Kadın’ dizisi son haftalarda eleştirilerin hedefinde.

Konusu iyice daralan ve sıkışan dizi haftalardır Nezir’den saklanma ve Nezir’in evinde tutsak kalma üzerinden ilerliyor. Bahar’ın çocuklarıyla birlikte uzun zamandır evinden uzak kaldığı dizide ne Nezir sorunu çözüldü ne de Arif mi Sarp mı ikileminde bir ilerleme kaydedildi.

Hatta, dünkü bölümün son sahnesinden Nezir konusunun daha da uzayacağının sinyalleri verildi. Nezir’in Bahar’a Sarp’ı kurtarmak için kendisiyle evlenmesini teklif etmesi izleyicileri de artık çileden çıkarttı. Üstelik, Bahar’ın bu teklifi kabul etmesi ihtimali de çok uzak durmuyor. Çünkü,  Bahar her ne kadar Sarp’ı artık hayatında istemediğini ve onu sadece çocuklarının babası olarak gördüğünü söylese de Sarp’ın başına bir şey gelmesin istemiyor. Bu nedenle dizideki konuyu biraz daha uzatabilmek için Bahar’ın Nezir’in teklifini kabul etmesi bekleniyor.

Ancak bu durumun da izleyici diziden iyice soğutacağı bir gerçek. Artık sıkıldıklarını dile getiren izleyenler dizinin final yapmasının daha iyi olacağını, bu gidişle bir sezon daha sürerse iyice vasat bir diziye dönüşeceğini düşünüyor.

Bu eleştirilere rağmen hala reytinglerin ilk sırasında yer alan dizinin akıbeti bakalım ne olacak? Hakkında henüz bir final haberi olmayan ve bir sezon daha devam edecek gibi görünen dizide Nezir olayı acaba nasıl çözülecek?

Dizi için son haftalarda şu yorumlar yapılıyor:

-İki çocuğuyla hayatın zorluklarına direnen bir kadın hikayesi izlerken birdenbire mafya dizisi izler olduk. En iyisi bu sezon final yapın.

-En sonunda Bahar’ la Pırıl’ı evlendirecekler diye düşünüyorum. Olabilir, çünkü niye olmasın. Sapıttılar iyice.

-Şirin’in saçmalıklarından sonra Nezir’in saçmalıkları ve oyunları dizinin tadını son derece kaçırdı. Dizinin ismiyle içerik arasında hiçbir bağlantı yok. Dizinin ismini “Yedi Bela Nezir” olarak değiştirseniz en azından içeriğe daha uygun olur…

-Daha fazla saçmalamadan final yapın..

-Bahar sazanı hemen atlar kocası Pırıll’a mutlu olsun diye. Ne hale geldi dizi. Bahar tek başına İstanbul’da yaşam savaşı veren bir kadındı. Oldu mu şimdi mafya anası. Bari ilk işin Şirin’i topuğundan vurdurmak olsun.

-Nezir Şirin ile evlensin de kurtulalım hepimiz.