Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin senaristi yine delirtti! Ne vardı o sahneden sonra biraz sevinseydik?

Kadın dizisinin senaristi yine delirtti! Ne vardı o sahneden sonra biraz sevinseydik?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin dün akşam 63. bölümü ekrana geldi.

Herkese ‘oh’ çektiren bir sahne vardı ki ekran başında diziyi izleyenlerin adeta içinin yağları eridi.

Yaptığı tüm kötülükler ve sinsi tavırlarıyla herkesin sabrını taşıran Şirin’e Bahar okkalı bir ders verdi.

Şirin’i sıkıştıran Bahar, “Ne zaman bitecek bu kötülüklerin” diyerek boğazına sarıldı. Bu sırada Hatice, Bahar’ı durdurmaya çalıştı.

Bahar, Şirin’i bıraktı ama tam çıkarken okkalı bir tokat patlattı suratına.

Ancak Şirin’in intikamı da acı oldu. Doruk’un sünnet düğünü için eve gelen misafirlerin önünde Bahar’ı yere düşürüp vurmaya başladı.

İşte bu sahne, izleyenleri çok kızdırdı. Tam Bahar’ın Şirin’in cezasını verdiğini düşünürken Şirin’in yine üstünlük sağlaması, izleyenleri çok kızdırdı.

Kadın dizisinin senaristi yine delirtti! Ne vardı o sahneden sonra biraz sevinseydik? 7

Şirin’in yaptığı onca kötülüğe, pek çok kişinin hayatını mahvetmesine karşın hala dersini alamamış olması, ekran başındaki izleyenleri de delirtiyor!

Hatice’nin de sürekli Şirin’i savunması, yine izleyenlerin eleştirdiği bir durum. Ancak Bahar’ın alamadığı intikamı Ceyda’nın alması da bir başka sevindirici durum oldu.

Şirin’in yüzünü alıp sıcak ıslak keke batıran Ceyda’nın bu davranışıyla en azından ekran başındaki izleyicinin içi soğudu!

Pek çok izleyici şiddete karşı olduğunu söylese de Şirin’in yaptıklarına tahammül edemediklerini ve birilerinin artık onun hakkından gelmesini istiyor.

İşte Bahar’ın Şirin’e tokat attığı ve sonrasında Şirin’in ona saldırdığı sahne…

Kadın 63. Bölüm Özeti:

Doruk’un sünnetine giderken gelen polislerle beraber büyük bir şoka giren Sarp, polislerin onu neden tutukladığını merak etmektedir. Babalarının polisler tarafından götürülmesine şahit olan Nisan ve Doruk’u ise bu olay derinden etkilemiştir. Ama yanlarında Arif’in olması da en büyük şanslarından biridir.
Sünnet hazırlıkları tam gaz devam ederken, Şirin yine ortalığı karıştıracak bir şey bulur ve yine fotoğraf meselesini açığa çıkarır. Pırıl ise bunun sonucunda Bahar’a her şeyi anlatmak zorunda kalır. Neye uğradığını şaşıran Bahar, artık Şirin’in kötülüklerinden bıkmış bir şekilde ondan hesap sorar. Ama Şirin bu tepki karşısında yine uslu durmayacaktır.
Ceyda ise beklemediği büyük bir sürpriz ile hayatının en mutlu anlarından birini yaşayacaktır.