Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin Şirin’i yeni imajıyla çok şaşırtacak! Şirinlik hali kalmadı!

Kadın dizisinin Şirin’i yeni imajıyla çok şaşırtacak! Şirinlik hali kalmadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce başka dizilerde rol alsa da Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Seray Kaya, yeni imajıyla verdiği pozla dikkatleri çekti. Oyuncu, geçtiğimiz yıl babasını kaybetmiş ve sonrasında da bu yaz anneannesini kaybetmişti. Yaşadığı zor günlerin ardından Seray Sever, hayranlarını sevindirecek paylaşımlarına devam ediyor.

Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteri pek sevilmese de oyunculuğuyla büyük övgüler alan Seray Kaya, dizi boyunca uzun ve kıvırcık saçlarıyla ekrana gelmişti. Neredeyse pek çok kişi onun saçının gerçekten kıvırcık olduğunu sandı ancak durum öyle değil! Seray Kaya’nın uzun saçları kendisinindi. Yani bir ekleme yoktu. Her sahne öncesinde de saçları kuaför tarafından kıvırcık hale dönüştürülüyordu.

Sosyal medya hesabını takip edenler, oyuncunun saçlarının doğal halinin düz olduğunu da görebiliyor. Seray Kaya, düz ama uzun saçlarından sıkılmış olacak ki yeni bir imajla takipçilerinin karşısına çıktı. Oyuncu, kafasında şapkasıyla verdiği pozda kısa saçlarıyla görülüyor.

“Selam kısa saç” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaşan oyuncunun yeni haline hayranları yorumlar yapmaya başladı. Pek çok hayranının bu saçı kendisine yakıştırdığı şeklindeki yorumları görülüyor. Seray Kaya’nın bu değişimi yeni bir sürprize mi işaret?

Kadın dizisinden sonra başka bir dizide rol almayan oyuncunun yeni sezonda bir projede olup olmayacağı da henüz netleşmiş değil. Seray Kaya’nın saçlarını yeni bir dizi için mi kestirdiği ise ancak önümüzdeki günlerde belli olacak anlaşılan!

İşte oyuncunun yeni hali…

Kadın dizisinin Şirin'i yeni imajıyla çok şaşırtacak! Şirinlik hali kalmadı! 7