Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tahtından etti ama durum bambaşka!

Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tahtından etti ama durum bambaşka!

tarafından zk zk
Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve başrollerinde Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır’ın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranda her diziye nasip olmayan bir başarıya imza attı.

Dün akşam 100. bölümüyle Dalya diyen dizi, her ne kadar Kadın dizisine zirveyi kaptırsa da 3. sezonda devam edip etmeyeceği de merak konusuydu. Kadın dizisi, yeni sezonun en hızlı giriş yapan, en çok konuşulan dizilerinden biri olmaya devam ediyor. EDHO’yu da tahtından etti ama reytingdeki bu düşüş Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarısına Kadın erişebilecek mi, onu da yeni sezonda göreceğiz.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın bu konuyla ilgili hangi bilgileri veriyor:

“EDHO “Dalya” dedi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi salı akşamı ekrana gelen bölümüyle “dalya” dedi. Bu devirde bir diziyi 13 bölüm bile devam ettirmek çok büyük başarıyken, 100 bölüme ulaşmak çok büyük başarı!

Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı tahtından etti ama durum bambaşka! 7

Üstelik üç sezon boyunca zirvede kalmak! Şimdi Kadın dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı yerinden etse de; 7 barajının üstünde reyting bir dizi gelecek sezonda ekranda olmaya devam edecektir. Eğer ritmini ve hikayesini korursa dizi ikinci defa da “dalya” diyecektir.”

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN