Ana sayfa Foto Galeri Kadın’da Ceyda’yı o kadar iyi oynuyor ki sevdirdi! İşte Gökçe Eyüboğlu hakkında hiç bilmedikleriniz…

Kadın’da Ceyda’yı o kadar iyi oynuyor ki sevdirdi! İşte Gökçe Eyüboğlu hakkında hiç bilmedikleriniz…

tarafından zk zk

Kadın'da Ceyda'yı o kadar iyi oynuyor ki sevdirdi! İşte Gökçe Eyüboğlu hakkında hiç bilmedikleriniz... 7

Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde pavyon şarkıcısı Ceyda’yı oynayan Gökçe Eyüboğlu, rolünü o kadar güzel yapıyor ki herkese Ceyda’yı sevdirmeyi başardı.

Tarlabaşı’nda Bahar’ın komşusu olan Ceyda, dizinin başlarında Bahar’a çok ters davranmasına rağmen ilerleyen bölümlerde kendisini hem Bahar’a hem de bize sevdirdi. Ceyda’yı anlamaya başlayan izleyicinin gözünde o artık hayatın içinde acı çeken bir kadın.

Geçtiğimiz bölümlerde Ceyda’nın hüzünlü hikayesine de tanık olmuştuk. Aslında engelli bir oğlu olan ve annesine bırakıp İstanbul’da çalışmaya gelen Ceyda, ailesi onu reddetse de kazandığı parayla oğlunu yaşatmak için elinden geleni yapmaya çalışan bir karakter.

Yaşadığı zor koşullar onu sertleştirse de içi sımsıcacık bir insan. Bahar’a bazen tavırlı davransa da artık onun yaşadıklarını görüp destek olmaya çalışıyor. Berşan’ı ona karşı doldurduğu zamanlarda ekrandan terlik fırlatasımız geliyor ama Ceyda artık Bahar’a kendini daha yakın görüyor. Hatta Berşan’a karşı tavır alan Ceyda, Bahar’la da arasını düzelterek daha tutarlı davranmaya başladı.

Ceyda’yı oynayan Gökçe Eyüboğlu, aslında bir tiyatrocu ve aynı zamanda Batlır isimli sinema filminin de senaristlerinden. Kadın dizisindeki rolüyle ön plana çıkan Eyüboğlu, Şahan Gökbakar’ın son filmi Kayhan ile de gündeme gelmeye başladı.