Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın’ın Nisan’ı Kübra Süzgün’ün İçerde dizisinde oynadığını biliyor muydunuz? 6 yaşından beri dizilerde…

Kadın’ın Nisan’ı Kübra Süzgün’ün İçerde dizisinde oynadığını biliyor muydunuz? 6 yaşından beri dizilerde…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

FOX TV’nin çok sevilen dram yüklü dizisi Kadın’ın küçük Nisan’ı, oyunculuğuyla büyük dikkat çekiyor. Bahar’ın ilk çocuğu olan Nisan, dizinin en başından beri belki de Bahar’ın en büyük destekçisi oldu.

Kardeşi Doruk’la ilgilenirken, annesini mutlu etmeye çalışırken herkesin çok sevdiği Nisan, oldukça başarılı bir çocuk oyuncu… Ona verilen her rolün altından kalkmayı başaran Nisan, annesinin hasta olduğunu duyduğu sahnede herkesi ağlatmıştı.

Kadın'ın Nisan'ı Kübra Süzgün'ün İçerde dizisinde oynadığını biliyor muydunuz? 6 yaşından beri dizilerde... 9

İlerleyen yıllarda başarılı olacağından hiç şüphe etmediğimiz Nisan, kısa sürede herkesin sevgisini kazanmayı başardı. 7 yaşındaki Kübra Süzgün’ün hayat verdiği Nisan karakteriyle ekranda harikalar yaratan Kübra, aslında çok daha küçük yaşlarda dizilerde ve reklam filmlerinde oynamaya başlamış. Üstelik dikkat çeken dizilerde ve reklamlarda rol almış. İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy’un oynadığı Sarp’ın çocukluk arkadaşı Eylem rolünde de oynamış Kübra Süzgün.

Kadın'ın Nisan'ı Kübra Süzgün'ün İçerde dizisinde oynadığını biliyor muydunuz? 6 yaşından beri dizilerde... 10

İşte küçük oyuncunun rol aldığı projeler:

Kübra Süzgün 2015 yılında Digiturk, Garanti Bankası Öğretmenler Vakfı reklamında, Arçelik fotoğraf çekiminde, Türkiye’nin Mühendis Kızları ”Limak Holding” ve Pique Family Eğlence Dünyası fotoğraf çekiminde, 2016’da Garanti Bankası Ugi, 2017 yılında Medipol Ünv. reklam filminde, 2017’de Danone ve Setur Tatil reklamlarında oynayarak dikkatleri çekmiştir.

Mehtap Köroğlu’nun yönettiği Resimdeki Sevgili (2016) filminde oynamış, Adam ve Çocuk dizisinde başrol oynamıştır.2017 yılında Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu ile efsane oyuncu Haluk Bilginer’in başrollerini oynadığı Cingöz Recai filminde Zeynep’i canlandırmıştır.

Kadın'ın Nisan'ı Kübra Süzgün'ün İçerde dizisinde oynadığını biliyor muydunuz? 6 yaşından beri dizilerde... 11

Kördüğüm dizisinde Aslı, 2015’te çekilen Yaz Öyküsü dizisinde Damla, 2016’da çekilen Mayıs Kraliçesi’nde Aslı ve aynı yıl çekilen Anne dizisinde Elif karakterlerini başarıyla oynamıştır.

2016-2017 sezonunda reyting sıralamalarında uzun süre üst basamaklarda yer alan İçerde dizisinde Eylem rolü ile dikkat çekmiştir. Şimdilerde Kübra SüzgünFox TV’nin Kadın adlı dizisinde Nisan rolüyle hayran kitlesini artırmaktadır. Kaynak: Kübra Süzgün Kimdir? Kaç Yaşında Nereli?