Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu hayranları için şoke eden dizi gelişmesi!

Kadir Doğulu hayranları için şoke eden dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vuslat dizisi 44. bölümüyle birlikte dün akşam TRT1 ekranında izleyicilerine veda etti. Kadir Doğulu’nun Aziz karakteri ile büyük çıkış yaptığı dizinin vedası birçok hayranı üzdü. Ancak reyting sonuçları bir hayli düşük geldiği için TRT 1 bugüne kadar diziye gayet iyi sahip çıktı.

Kadir Doğulu hayranları ise ünlü oyuncunun yeni dizisinin başlayacağı düşüncesi ile aslında Vuslat’ın bitmesinden çok da rahatsız olmadı. Doğulu’nun Ay ve Güneş dizisiyle yeniden ekrana dönmesi konusunda ise yeni gelişmeler var.

Birsen Altuntaş’ın tv100 sitesindeki haberine göre Ay ve Güneş dizisi Eylül ayına ertelendi. Yani Doğulu’yu yakın zaman içinde farklı bir karakterle ekranda görmeyi bekleyen hayranları için bu rahatsız edici yeni bir gelişme…

Zümrüdüanka dizisi gibi Kapadokya’da çekilecek olan Ay ve Güneş dizisinin kadrosunun tamamlandığı ve hazırlıkların da bu süreçte tamamlanarak yeni sezonda ekranda olacağı belirtiliyor.

Es Film imzalı dizi Kanal D ekranında yayınlanacak. Kadir Doğulu da Yağız Ali Beyoğlu olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.