Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan’ın Yasak Elma’ya gelişi çok uğurlu oldu!

Gökhan Alkan’ın Yasak Elma’ya gelişi çok uğurlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yasak Elma dizisi uzun süredir bir yükseliş sergilemekteydi… Bunu reytingler de sosyal medyadaki olumlu tepkiler de anlatıyordu…Dizide bir de izleyicilerin isteklerine uygun ilerleyen bir senaryo olması da önemli bir avantajdı.

Yasak Elma hayranları Leyla karakterinden nefret etti ve Tuvana Türkay’ın ayrılışı ile bu sorun çözüldü. Nadir karakteri de sevilmedi ve Hakan Karahan da önceki hafta diziye veda edince izleyicilerin bir isteği daha gerçekleşti.

Halit’ten çok çeken Yıldız ise bir aşk da istedi dizinin hayranları.. O aşk da Gökhan Alkan’ın Kerim karakteri ile diziye katılmasıyla gerçekleşiyor…

Yasak Elma dizisinin 3.sezonunda önümüzdeki bölümler yine çok ilgi görecek. Ancak Fox TV ve Medyapım şimdiden 4.sezon için hikayede neler olacağına yönelik çalışmalara başladı.

Yani,3. sezonda patlama yapan Yasak Elma 4. sezonu da büyük iddia ile başlayacak. Şimdiden bunun hazırlıkları yapıldığına göre yenilikler üst üste gelecektir.

Gökhan Alkan'ın Yasak Elma'ya gelişi çok uğurlu oldu! 7

Her ne kadar Eda Ece, Yıldız karakteri ile öne çıksa da ekipteki her isim büyük emek sergiliyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç başta olmak üzere dizinin ekibinin bu üsten çabası reytinglerle karşılık buldu.

Gökhan Alkan’ın diziye katılmasıyla birlikte Yasak Elma dün akşam yayınlanan 73.bölümüyle AB grubunda birincilik elde etti. Bu son haftalar ortaya konulan performansın ve yükselişin bir sonucu. Tabii ki Gökhan Alkan’ın katılmasıyla gelmesi de ayrı bir şans oldu.