Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da şok eden ayrılık iddiası!

Bir Zamanlar Çukurova’da şok eden ayrılık iddiası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor gibi sezonun en başarılı yapımının karşısında birçok diziden çok daha iyi reytingler alarak gücünü sergiliyor. 2. sezonunda da aksiyonun bitmediği, izleyicilerin her bölümünü merakla beklediği dizide ayrılık iddiası ortalığı karıştırdı.

Birsen Altuntaş’ın tv100 sitesindeki haberinde Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin’in diziden ayrılmak istediğine yönelik iddialar var. Bir Zamanlar Çukurova’nın ana kadrosunun en önemli ve kilit ismi olan Hünkar karakterinin vedası dizi için tarifi mümkün olmaz sıkıntıları da beraberinde getirecektir.

Nazan Kesal’ın diziye katılacağı haberi ile sevinen Bir Zamanlar Çukurova hayranları, Vahide Perçin iddiası ile şoke oldu. Perçin’in ayrılmak istemesinin sebebi olarak ise set ortamında yaşadığı huzursuzluk gösteriliyor.

Bu iddianın gerçekleşmesi durumunda 3. sezonu garanti olan yapımın büyük kan kaybedeceği kesin.Zira Hünkar karakteri diğer bütün karakterlerin birleşme noktası ve diziye yapılabilecek en büyük kötülük de bu karakterin vedası olur.