Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu hayranlarını üzen dizi gelişmesi!

Kadir Doğulu hayranlarını üzen dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisi ile birlikte dizi sektöründeki belirsizlikler artıyor… Yapımcılar ve oyuncular farklı kaygılar taşıyor. Yeni hazırlıkları yapılan projelerin bazıları yoluna devam ederken, bazılarında ise ciddi belirsizlik süreçleri yaşanıyor.

En son Vuslat dizisinde başrolde yer alan Kadir Doğulu’nun yer alacağı Ay ve Güneş dizisinde de beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Koronavirüs salgını olmasaydı sete çıkması beklenen Ay ve Güneş dizisi, şimdilik rafa kaldırıldı.

TV100”den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ES Film, pandemi belirsizlikleri nedeniyle diziyle ilgili girişimleri askıya aldı.   Oyuncu kadrosununda büyük oranda netleştiği dizi, Kapadokya’da çekilecekti. 5 bölüm senaryosu da yazılan dizi, iptal edildi. Yeni sezonda tekrar gündeme alınır mı, bilinmiyor.

Başrolünde Kadir Doğulu’nun yer alacağı proje merakla bekleniyordu. Vuslat dizisindeki Aziz performansı ile büyük takdir toplayan Kadir Doğulu, yeni sezonda nasıl bir yol izleyecek henüz net değil. Ancak oyuncunun hayranları yeni bir rolle tekrar ekrana dönmesini istiyor.