Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu’dan hayata dair güçlü mesaj!

Kadir Doğulu’dan hayata dair güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, instagram canlı yayınında hayranlarının sorularını yanıtladı. En son Vuslat dizisinde Aziz karakterini canlandıran oyuncu, motosiklet sevgisinden bahsetti.

Küçüklüğünden bu yana motosikletlere ilgisinin olduğunu anlatan oyuncu, bunun sebebinin hız olmadığını rüzgarın yüzüne vurması olduğu açıkladı. Doğulu, “Hayatın içerisinde rüzgarın teması ile yolculuk yapmak, beni başka bir idraka sürükledi. Hız değil, altındaki motorun gücü değil. Ya da onun çıkardığı ses değil, o rüzgarın teması” dedi.

Bıyıkla haliyle takipçilerinden iltifatlar alan oyuncu, öfkesini nasıl kontrol ettiği sorusuna yanıtladı.

Kadir Doğulu, “Bir sürü duada, hadiste, kutsal kitapta Azametike var. Kontrol olması gereken şey öfke değil. Öfke kullanılması gereken bir şey” diye konuştu.

Kontrollü bir öfkenin ses ve vücut tonuna yansıyan şekilde kullanılması gerektiğini ifade eden oyuncu, bunun kine, nefrete ve kıskançlığa dönüşmemesi gerektiğini ifade etti. Öfkenin önemli olduğunu, kullanılacağı yeri kişinin bilmesi gerektiğini vurgulayan Kadir Doğulu, bunu duyguya dönüştürmemek gerektiğini sözlerine ekledi.