Ana sayfa Sinema Kadir İnanır ve Aybüke Pusat, Ankaralı hayranları ile buluşuyor!

Kadir İnanır ve Aybüke Pusat, Ankaralı hayranları ile buluşuyor!

tarafından ker_def

Kadir İnanır ve Aybüke Pusat Ankaralılarla buluşuyor… Ankara’da Kapı filmi heyecanı yaşanıyor…

Mardinli bir ailenin acıklı serüveni ‘Kapı’, vizyona girmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Film, İstanbul ve Stockholm (İsveç) galalarının ardından şimdi de Ankaralılarla buluşuyor!

Vizyon heyecanı yaşayan Kadir İnanır (Yakup) ve Aybüke Pusat (Nardin), yönetmen Nihat Durak, filmin senaristi ve ortak yapımcılarından Filiz Üstün Durak ve diğer ortak yapımcı Önder Köse, Başkent’te sinemaseverler ile bululşacak. Ekip, 20 Nisan Cumartesi günü 15:30’da Kızılay Büyülü Fener Sinemaları’nda olacak.

Durak Film imzalı, Nihat Durak’ın yönettiği, Filiz Üstün Durak’ın yazdığı bu etkileyici ve sıra dışı aidiyet hikayesi yüreklere dokunmaya devam ediyor.

25 yıl önce Berlin’e taşınan aile, beklenmedik büyük bir haberin ardından Mardin’in yolunu tutuyor. İşte belki de yıllardır tüm aileyi kemiren soru işaretleri, bu apansız yolculukla cevaplanmaya başlıyor. Bir aileyi yakan 25 yıllık acının yolculuğu yüreklere dokunacak. Güçlü kadrosuyla, ustaları bir araya getiren filmin başrollerini Kadir İnanır (Yakup) , Vahide Perçin (Şemsa), Timur Acar (Remzi), Aybüke Pusat (Nardin) ve Erdal Beşikçioğlu (Efrem) üstleniyor.

Mezopotamya’nın kalbinden, 2019’ün Türkiyesi’ne uzanan ‘Kapı’ 12 Nisan’da izleyici ile buluşmuştu.