Ana sayfa Dizi Haberleri Kafa karıştıran durum! Söz bu sezon bitecek mi yoksa bir oyuncu diziden mi ayrılıyor?

Kafa karıştıran durum! Söz bu sezon bitecek mi yoksa bir oyuncu diziden mi ayrılıyor?

tarafından ker_def

Star TV’nin Pazartesi akşamları ekrana gelen askeri dizisi ‘Söz’de izleyicilerin en sevdiği karakterlerden bir tanesi de  ‘Avcı’ lakaplı Fethi Kulaksız.

Daha önce ‘Evli ve Öfkeli’, ‘Altınsoylar’, ‘Dönerse Senindir’, ‘Mahalle’ gibi dizi ve filmlerde rol alan Burak Sevinç’in canlandırdığı bu karakter oyuncuya da uğurlu geldi ve Sevinç bu diziyle kendisine hatrı sayılır bir hayran kitlesi edindi.

İzleyiciler Fethi karakterini çok seviyor ve onun Eylem ile aşkını izlemekten çok keyif alıyor. Hatta; dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümündeki kız isteme sahnesi merakla bekleniyor.

Ancak, Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın paylaştığı bir bilgi Fethi karakterini seven Söz izleyicilerini tedirgin etti. Gazeteci Altuntaş, yeni sezonda Söz dizisinin de yapımcısı olan Tims&B şirketinin çekeceği ‘Leke’ dizisinin erkek başrolü için Burak Sevinç’in adının geçtiğini duyurdu.

Kafa karıştıran durum! Söz bu sezon bitecek mi yoksa bir oyuncu diziden mi ayrılıyor? 8

Fethi giderse dizi kan kaybeder!

Her ne kadar senaryosu tıkansa da, ‘Söz’ dizisinin bu sezon bitmesi tahmin edilmiyor. Reytingleri oldukça tatmin edici olan dizinin 4. sezonun da çekilmesi bekleniyor.

Bu durumda; Birsen Altuntaş’ın paylaştığı duyum doğru ise, Burak Sevinç diziden ayrılacak gibi duruyor. Bu da, Fethi karakterinin şehit olacağı ihtimalini akıllara getirdi.

Ancak izleyiciler bu durumu çok da hoş karşılayacak gibi durmuyor. Şimdiden bu duruma tepki göstermeye başladılar. Eğer dizi devam eder ve Fethi karakteri kadrodan ayrılırsa bu durum dizi için ciddi kan kaybı olacak gibi görünüyor. Zaten daha önce de Hafız, Fatma, Kurtdereli, Bahar, Hamit Karasu, Çolak, Güler gibi birçok sevilen karakter ölerek diziye veda etmişti. Bunlara bir yenisinin eklenmesi diziyi iyice çıkmaza sokabilir.

Öte yandan, Burak Sevinç’in Söz dizisini bırakıp yeni diziye başlama ihtimali izleyicileri üzmenin yanı sıra kızdırmadı da değil.

Bakalım, bu durumda ilgili ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler yaşanacak?

Kafa karıştıran durum! Söz bu sezon bitecek mi yoksa bir oyuncu diziden mi ayrılıyor? 9