Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisi bomba gibi geliyor, hikaye beklentilerin de ötesine geçecek

Kağıt Ev dizisi bomba gibi geliyor, hikaye beklentilerin de ötesine geçecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yakında yeni bir dizi başlıyor… Bu sezon diziler konusunda sorunlar yaşayan Star TV’nin en iddialı yapımı olarak görünen Kağıt Ev, çok yakında izleyicilerle buluşacak. İlk fragmanı dikkat çeken dizinin ikinci fragmanı da yayınlandı ve izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis gibi önemli isimlerin kadrosunda buluştuğu Kağıt Ev dizisinin hikayesi herkesin dikkatini çekecek. Her şeyin mükemmel gibi göründüğü bir ailede aslında hiçbir şeyin mükemmel olmadığı, diplerde birçok sorunlar yaşandığı gerçeğini bu dizi ortaya koyacak.

Dizi için Milliyet Blog’da bir değerlendirme yazısı yazan Anibal Güleroğlu, önemli mesajlar vermişti… Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan (Erdal Beşikçioğlu) ile Avukat Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) içine düştükleri girdaba bizi de çekebilecek mi?

Oğulları Mert (Nejat Uygur), büyük kızları Cemre (Helin Kandemir) ve küçük kızları Melisa (Bulut Teker) ile mutluluk ve refah içinde yaşayan Fırtına çiftinin imrenilesi aile hayatı sürpriz gelişme sonucu çöküş yaşarken, yeni dizi ekranda yükselişe geçebilecek mi?

Kağıt Ev dizisi bomba gibi geliyor, hikaye beklentilerin de ötesine geçecek 7

Dizinin fragmanları ilginin artmasına ve beklentinin de yukarıya çıkmasına neden oluyor… Şimdiye kadar iki fragman yayınlandı ve izleyiciler bir anda farklı bir yapım ile karşı karşıya olduklarını da anladı.

Erdal Beşikçioğlu – Nur Fettahoğlu çok iyi bir dizi çifti olarak duruyor. İkilinin uyumunun yanı sıra gerçekçilik noktasında performanslarının da çok iyi olacağını fragmanlardan bile görebiliyoruz.

Etkileyici bir senaryosu olan Kağıt Ev dizisinin başlama tarihi belli değil, ancak çok yakında ekrana geleceği de biliniyor… İşte Kağıt Ev dizisinden ikinci fragman:

Anibal Güleroğlu’na göre Kağıt Ev dizisinin başarı şansı yüksek. Güleroğlu, “‘Kâğıt Ev’den hayata bakış oldukça ilginç gelişmelere gebe bir içerik performansına sahip ve bu performans gerektiği biçimde değerlendirilirse ‘Kâğıt Ev’ dayanıklı çıkıp ciddi bir rakip olabilir’’ diye yazdı…

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Künye:

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Saner Ayar
Yönetmen: Şenol Sönmez

Cihan: Erdal Beşikçioğlu
Aylin: Nur Fettahoğlu
Azra: Tuvana Türkay
Gülsüm: Nihal Koldaş
Bülent: Can Nergis
Cemre: Helin Kandemir
Mert: Nejat Uygur
Çetin: Bülent Gültekin
Halil: Yaşar Üzer
Melisa: Bulut Teker
İnci: Tuğçe Aykut