Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimdeki Deniz’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kalbimdeki Deniz’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Analiz

FOX TV’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz’de sular durulmuyor. Başrollerini Kutsi, Özge Özberk ve Hakan Eratik’in paylaştığı dizi son bölümüyle izleyenlerden tepki aldı.

Yayınlanan 47. bölümün finalinde Deniz’in oğlu Ozan’ın, sapık bir adam tarafından kaçırılması izleyenleri kızdırdı. Dizinin genel olarak mesaj verme kaygısı ve yarattığı dramı aşırı bulan izleyenler duruma tepki gösterdi.

İzleyiciler böyle kötü olayların gerçek hayatta yeterince olduğu, bu kadar göze sokulmasının gereksiz ve huzursuz edici olduğunu dile getirdi.

Sahneye gelen tepkiler “Böyle şeyleri konu etmeniz çok saçma, eskiden keyifle izlerdim ama artık tadı kaçtı!”, Her hafta toplumsal bir mesaj vermek adına izleyenleri kahrediyorsunuz!”, “İnsanlar kafa dağıtmak için dizi izliyor, yaptığınıza bak!”, “İzlemiyorum artık hep bir olay, hep bir dram!”, “Artık dizi amacından çıktı!” şeklindeydi.

Diziye gelen tepkilerin nasıl değerlendirileceği, Ozan’ın bu adamın elinden kurtulup kurtulamayacağını ise hep birlikte yayınlanacak yeni bölümde göreceğiz…