Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisi, 2. bölümüyle izleyiciyi mest etti! Dizi yükselişe geçti, övgüler alıyor…

Kalbimin Sultanı dizisi, 2. bölümüyle izleyiciyi mest etti! Dizi yükselişe geçti, övgüler alıyor…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yayınlanan Kalbimin Sultanı dizisinin yeni bölümü 27 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova ve Emel Çölgeçen’in oynadıkları dizinin 3. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Dizi dün akşam (20 Haziran) ekrana gelen 2. bölümüyle Total’de 10. ve AB’de 7. sırada yer aldı. Düşük reyting almasına karşın, ilk bölümüyle aldığı reytingi yükselttiği görüldü.

Geçtiğimiz hafta Total’de 30. ve AB’de 16. sırada yer alan dizinin yükselmeye başladığı görülüyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise dizinin gittikçe dikkat çekmeye başladığı ve izleyenlerin beğendiği de anlaşılıyor. 3. bölümüyle ekran yolculuğuna nasıl devam edeceği merakla beklenen dizi, bu şekilde gider ve reytinglerini yükseltmeyi başarırsa, yaz sonuna kadar ekranda olmayı da garantileyecek gibi duruyor.

İşte Kalbimin Sultanı 3. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Anna ile Sultan’ın yakınlaşması, Hoşyar’ın tüm oklarını Anna’ya yöneltmesine sebep olur…

Sultan divan’da köklü değişiklikler yaparken, Namık Paşa’yı sır katibi yaptığını herkese ilan eder. Yeniçeri Ocağı’nda yapılan bu köklü değişiklikler Halit Efendi ve Esma Sultan’ın hoşuna gitmemektedir.

Kalbimin Sultanı dizisi, 2. bölümüyle izleyiciyi mest etti! Dizi yükselişe geçti, övgüler alıyor... 7

Anna, çocuklara ders vermeye çalışırken Saliha büyük bir direnç göstermektedir, Anna’nın bu durumu sarayda başarısızlık olarak anılmaya başlamıştır.

KALBİMİN SULTANI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Esma tahta çıkma mücadelesinde, Mahmud’u zayıf gösterecek her yola başvurmaktadır. Anna ile Sultan’ın yakınlaşması, Hoşyar’ın tüm oklarını Anna’ya yöneltmesine sebep olur. Hoşyar’ın Anna için bir planı vardır…