Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de boşanmaya çalışıyor ama gerçek hayatta evleniyor!

Ufak Tefek Cinayetler’de boşanmaya çalışıyor ama gerçek hayatta evleniyor!

tarafından zk zk
Star TV’de Salı akşamları yayınlanan ve sezonun en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Serhan’ı Mert Fırat’ın evlilik hazırlığı yaptığı söylentileri ortaya çıktı!

Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Mert Fırat ve İdil Fırat’ın evlenecekleri iddia edildi. Ağustos ayının ikinci haftası nikâh yapmayı planlayan çift, düğün yeri bakıyor.

Kısa süre önce birlikte olmaya başlayan Mert Fırat ve İdil Fırat’ın evlilik kararı aldıkları öğrenildi. Oyuncu, bir yıl beraberlik yaşadığı Hande Doğandemir’den ayrıldıktan hemen sonra İdil Fırat’la aşkyaşamaya başladı. İki aydır beraber olan ikilinin, düğün yeri baktığı iddia edildi. Çift, ağustos ayının ikinci haftasında nikâh masasına oturmayı planlarken, bu mutlu haberi, sadece yakın çevresindekilere söyledi.

Ufak Tefek Cinayetler'de boşanmaya çalışıyor ama gerçek hayatta evleniyor! 7

Düğün, setten önce

Eylül ayında yeni sezonuyla ekrana gelecek olan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin başrol oyuncularından Mert Fırat’ın, sete başlamadan önce düğünün yapılmasını istediği öğrenildi. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğve Engin Öztürk’le ilişki yaşayan İdil Fırat’a evlilikle ilgili ailesinden çıkmayan onay, yeni sevgilisi Mert Fırat için çıkmıştı. Sosyetik güzel, geçen hafta oyuncuyu kardeşi Can ve dedesiyle de tanıştırmıştı.