Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisinin kamera arkası daha komik! Aleksandra Nikiforova ne kadar eğlenceliymiş!

Kalbimin Sultanı dizisinin kamera arkası daha komik! Aleksandra Nikiforova ne kadar eğlenceliymiş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin yaz dizisi Kalbimin Sultanı, romantik komedi türünde bir dönem dizisi.

Diğer dönem dizilerinden komedi türüyle ayrılan Kalbimin Sultanı, bu hafta 3. bölümüyle ekrana geldi.

Dizi, her hafta yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Dizinin en çok merak edilen ismi ise, ilk kez Türk izleyicisi ile bir dizide buluşan Rus kadın oyuncu Aleksandra Nikiforova oldu.

Nikiforova’nın da yer aldığı kamera arkası görüntüler ise sosyal medyada ilgi çekiyor. Dizide Anna karakterini oynayan güzel oyuncu, kamera arkasında eğlenceli halleriyle dikkat çekiyor.

Ekiple güzel bir uyum yakaladığı görülen Aleksandra Nikiforova ve diğer oyuncuların kamera arkasında keyifli anlar geçirdiği görülüyor.

İşte Kalbimin Sultanı dizisinin kamera arkasındaki eğlenceli anlar:

Alexandra Nikiforova kimdir?

Alexandra Nikiforova, 1993 yılında Rusya’da dünyaya geldi. 15 yaşından beri, Sevastopol tiyatrosunun tam teşekküllü bir oyuncusu oldu ve bir süre sonra özel bir tiyatronun grubuna katıldı. İlk ciddi oyunculuk deneyimini de bir Rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. 2010 yılında Sasha Nikiforov oyunculuk öğrencisi oldu. Ailesel nedenlerden dolayı Moskova’ya taşındı ve yüksek tiyatro okuluna transfer oldu. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı. Alexandra Nikiforova’nın eşi de sinema ile doğrudan bir ilişki içerisindedir.

Kalbimin Sultanı dizisinin kamera arkası daha komik! Aleksandra Nikiforova ne kadar eğlenceliymiş! 7

KALBİMİN SULTANI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Biri Hükümdar, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı… Mahmud ve Anna… Eşine masallarda rastlanacak bir aşk masalı … Maya Productions International’ın yapımcılığını üstlendiği ve ilk Türk – Rus ortak dizi projesi olma özelliğini taşıyan Kalbimin Sultanı dizisisi ilk bölümü ile ekrana merhaba dedi.

KALBİMİN SULTANI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor. Bir Cihan Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda hapis gibi gördüğü hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer