Ana sayfa Dizi Haberleri O programda neler olmuş? Özge Özpirinçci ve Nesrin Cavadzade’yi gülme krizine sokmuşlar!

O programda neler olmuş? Özge Özpirinçci ve Nesrin Cavadzade’yi gülme krizine sokmuşlar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Şimdilerde ikisi de oynadıkları dizilerle gündemde olan Özge Özpirinçci ve Nesrin Cavadzade, 2012 yılının Kasım ayında katıldıkları Beyaz Show’a katıldıklarında neler olmuş neler?

Özge Özpirinçci, Kadın dizisindeki Bahar karakteriyle çok konuşuluyor. Nesrin Cavadzade de Bizim Hikaye dizisindeki Tülay karakteri ve son dönemde La Casa De Papel isimli dünyaca ünlü dizide rol alacağı haberleriyle gündemde.

İzleyenler bilir ancak aradan çok uzun bir zaman geçtiği halde hala sosyal medyada izlenmeye devam edilen Beyaz Show’a konuk olan iki oyuncunun katıldığı o programda adeta gülme krizine girdikleri görülüyor.

Dizilerle ilgili şikayetlerini bir kağıda yazıp Beyaz’a ileten izleyicilerin sözleri, iki oyuncunun gözlerinden yaş getirecek kadar krize sokmuş!

O programda neler olmuş? Özge Özpirinçci ve Nesrin Cavadzade'yi gülme krizine sokmuşlar! 7

Şu anda Fox TV’nin iki sevilen dizisi Kadın ve Bizim Hikaye’de rol alan Özge Özpirinçci ve Nesrin Cavadzade, Şarkıcı Bengü’nün de konuk olduğu programda, izleyenlerin dizilerle ilgili eleştirileri, şikayetleriyle ilgili esprili cümleleri karşısında canlı yayında hayli zor ama eğlenceli anlar yaşamış.

Bakın iki güzel oyuncunun o gülme krizine girdikleri anlar: