Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizi ekibi kestane pişirdi, tombala oynadı!

Kalk Gidelim dizi ekibi kestane pişirdi, tombala oynadı!

tarafından ker_def
Ufuk Özkan tombalada yenildi

‘Kalk Gidelim’ dizisinin set ekibi ve oyuncuları, yılbaşını sobada kestane pişirip tombala oynayarak kutladı.
GönderYazdırUfuk Özkan tombalada yenildi
TRT 1 ekranlarında cumartesi geceleri seyirciyle buluşan ‘Kalk Gidelim’in seti renkli sahnelere tanık oldu.

Dizinin çekimlerinin yapıldığı Muğla’da set ekibi ve oyuncular, yılbaşını kutlamak için bir araya geldi. Eski yılbaşı kutlamalarını özleyen oyuncular ve ekip, sobada kestane pişirip tombala oynadı. Kestane pişirme işi ise oyuncu Mehtap Bayrı’ya kaldı.
Kendi elleriyle oyuncu arkadaşlarını besleyen Bayrı, “Böyle keyifli bir gün geçirdiğimiz için çok mutluyum. İstanbul’da arkadaşlarımızla yemek yiyerek kutlama yapıyoruz. Ananelerimizle geçirdiğimiz yılbaşlarını özlemişiz” dedi.

Tombalanın galibi Onur Seyit Yaran oldu. Ufuk Özkan ile çekişmeli giden yarışmayı kazanan yakışıklı oyuncu, “Ustalarımla oynadığım oyunun galibi ben oldum. Ufuk abi beni çok zorladı ama netice ortada. Çekimlerimizin şehir dışında olması bizi aile yaptı. Ailemle yeni yılı kutlayamasaydım üzülürdüm” şeklinde konuştu.

Staff Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Kalk Gidelim’in başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşıyor. Dizide; Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran ve Alican Okumuş yer alıyor.