Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi 26 Mayıs 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kalk Gidelim dizisi 26 Mayıs 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin 28. yeni bölümü 26 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.30’da ekrana gelecek.

Kalk Gidelim 28. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

27. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Seyfettin ve Sadık’ın iş birliğinden şüphelenen Meryem, Sadık’ı kovar ve Seyfettin’den sütleri tekrar almaya karar verir. Seyfettinler bir kriz masası oluşturup bu durumdan kurtulmanın çaresini aramaya başlarlar.

Diğer yanda Muhtar ve Halil, Mustafa Ali’nin Veli’ye zeytinyağı fabrikasında el öptürdüğü görüntüleri bulurlar. Muhtar Veli’ye Duru’yu istediği için bu durumu koz olarak kullanmak için Halil’den yardım ister. Halil bunun karşılığından muhtarla bir anlaşmaya varır.

KALK GİDELİM TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kalk Gidelim dizisi 26 Mayıs 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı 7

Canberk’in İstanbul’dan eski kız arkadaşı gelir ancak Nurcan’ın arkadaşı olarak tanıtırlar. Şakirler ise işin aslını bilmektedir ve Canberk’in yalanını çıkarmak için fırsat kollarlar.

Evde Kadınlar Ramazan için hazırlık yaparlar. Hacı Hüseyin Sadık ve Meryem’i barıştırmak için iftarı köy meydanında organize eder. İftarda bütün köyü büyük bir sürpriz beklemektedir.