Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde köye gelen gizemli genç kim?

Kalk Gidelim dizisinde köye gelen gizemli genç kim?

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim’in 63. bölümünde bu hafta köye gizemli bir genç geliyor.

Seyfettin ve Sevda, Ali Demir’in gönderdiği zehirli meyveyi yer ve Halim’in evine giderken yolda fenalaşıp yığılırlar.

Tam kimsenin olmadığı bir anda köye gelen yabancı bir genç tarafından kurtarılır ve hastaneye kaldırılırlar. Hastanede doktor Seyfettin ve Sevda’ya zehirlenmenin ötesinde ikisini de şoka sokan ilginç bir haber verir. Bu haber sonrası Seyfettin, Ali Demir’in zehirleme girişimine daha çok öfkelenir ve meydanın ortasında bütün köylülerin gözü önünde Seyfettin Ali Demir’e karşı umulmadık bir hamlede bulunur. Bu durum Sefer başta olmak üzere, Veli ve Nehir cephesinde de hoş karşılanmaz.

İşte tam bu noktada köyde ipler gerilirken Şakir durumdan vazife çıkarır ve köyün ileri geleni olarak kendisini görüp amcası ile Seyfettin’i barıştırmak için türlü girişimlerde bulunur.

Kalk Gidelim dizisinde köye gelen gizemli genç kim? 7

Diğer yandan Nehir, babasına bir adım yaklaştığı sırada İstanbul’daki arkadaşından beklenmedik bir haber alır. Bu haber aslında sadece Nehir’i değil aslında Canberk’i de etkileyecek bir haberdir. Canberk ise Nehir’e açılmak ona aşık olduğunu söylemek için gerekli cesareti toplar hatta köye gelen gençle Nehir’e sürpriz hazırlar. Fakat asıl sürprizi Canberk kendisine yaptığını anlamakta gecikmez.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Onur Seyit Yaran, Nilay Deniz, Sinan Albayrak, Cem Belevi, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Kalk Gidelim yeni bölümüyle 23 Mart Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de!