Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalk Gidelim dizisindeki bu kıza dikkat! Konuk oyuncu olarak geldi, herkesi şaşkına uğrattı!

Kalk Gidelim dizisindeki bu kıza dikkat! Konuk oyuncu olarak geldi, herkesi şaşkına uğrattı!

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin bir bölümünde rol aldıktan sonra dikkatleri çeken Bengi Ceren Uluğ, hayallerini kurduğu oyunculuk mesleğine dizi sayesinde adım attı.

Genç oyuncu, bir kaç bölüm içi geldiği sette yeteneğiyle herkesi şaşırtınca rolü de uzatılmış.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Bengi Ceren Uluğ için bakın neler söylüyor:

“2 bölüm gelip devamlı rolü almış

Kalk Gidelim dizisinde Cennet karakterine hayat veren Bengi Ceren Uluğ’la set arasında oturup sohbet ettik. Henüz 19 yaşında Bengi ve İzmir’de yaşıyor. Çocukluk hayali oyuncu olmakmış. İzmir’de bir cast ajansına kayıt yaptırmış. Kalk Gidelim dizisine bölüm oyunculuğu için deneme çekimi göndermiş. Senaryoda 2 bölüm diziye dahil olacak Cennet karakteri için çekimlerin yapıldığı Muğla’ya gelmiş.

Kalk Gidelim dizisindeki bu kıza dikkat! Konuk oyuncu olarak geldi, herkesi şaşkına uğrattı! 7

İlk sahnesi çekilirken çok heyecanlanmış ama sahneleri bittikten sonra haber gelmiş. Senarist Baykut Badem Bengi Ceren Uluğ’un sahnelerini izledikten sonra rolünü artırmış ve Bengi eşyalarını toplayıp devamlı rolü için Muğla’ya gelmiş. Sette herkes acayip bir yetenek diye bahsediyor. Onun da yanakları kızarıyor. Umarım bu saflığını hiç kaybetmez. “