Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinden ‘nerede kalmıştık’ mesajı!

Kalk Gidelim dizisinden ‘nerede kalmıştık’ mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Kalk Gidelim dizisi, koronavirüs pandemisi nedeniyle farklı bir yol izledi. TRT’nin desteği ile ekip Kalk Gidelim Eve isimli bir konsept hazırladı. Kimi izleyiciler oyuncuların genel olarak telefon ile çektikleri sahnelerden oluşan bu yeni versiyonu beğendi. Kimileri ise büyük eleştiride bulundu.Ancak o günler geride kaldı.

Kalk Gidelim dizisi 106. yeni bölümü ile yakında bildiğiniz formatıyla geri dönüyor. Dizinin ekibi Muğla’nın Yeşilyurt ilçesindeki sette buluştu. Şehirler arası seyahat yasağının kalkmasının hemen ardından Muğla’ya ulaşan ekip, çalışmalara da başladı.

Kalk Gidelim gibi eğlenceli bir yapımı heyecanla bekleyen izleyiciler, önümüzdeki haftalarda yeni bölümlerle yaz ayının eğlencesini de bulmuş oldu.

Muğla’daki sette oyuncuların ve teknik ekibin sağlıkları için her türlü önlem alınıyor. Dizide Seyfettin karakterini canlandıran Ufak Özkan, gülmeye hasret kaldığımız bu günlerde sette yeniden arkadaşları ile buluştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

Dizinin kadrosunda yer alan isimler şöyle: Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan.